Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ στο Καρπενήσι

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ευρυτανική πρωτεύουσα ο Σοφοκλής Πιλάβιος με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δημήτρη Πεταρούδη και εκπροσώπους των ευρυτανικών Σωματείων.
Επισκέφτηκε το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε για το Ενωσιακό γήπεδο.


Στην ευρυτανική πρωτεύουσα βρέθηκε χθες Τρίτη 27 Ιουλίου 2010, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος. Μετά από πρόσκληση της ΕΠΣ Ευρυτανίας και του Προέδρου της κ. Δημήτρη Πεταρούδη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, βρέθηκε στο Καρπενήσι, προκειμένου να συζητήσει και να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ευρυτανικό ποδόσφαιρο, αλλά και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν.
Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Δημήτρη Πεταρούδη και μέλη της ΕΠΣ ο κ. Πιλάβιος επισκέφτηκε το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και όπως δήλωσε έμεινε ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του, άκουσε με προσοχή την πρόταση του Προέδρου για τον εκσυγχρονισμού του υπάρχοντος Α.Κ., για να μπορούν έτσι όλες οι εθνικές ομάδες να προετοιμάζονται εδώ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος στην Ευρώπη για να προετοιμαστεί μια ομάδα.
Όσον αφορά για το Ενωσιακό Γήπεδο, ο κ. Πιλάβιος δήλωσε ξεκάθαρα πως τα οικονομικά της Ομοσπονδίας είναι πενιχρά λόγω της οικονομικής κρίσης και θα είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να προχωρήσει κάτι, ωστόσο να εννοηθεί πως με την ανάκαμψη της οικονομίας άμεσα θα δουν το θέμα για να το προχωρήσουν.
Τέλος μίλησε για την επίσκεψή του στο Καρπενήσι, λέγοντας ότι δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση, καθώς έλκει την καταγωγή από την Ευρυτανία, από τον παππού του Σοφοκλή Ψιλάκη.