Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΤΑΜΙΑ – ΔΟΞΑ 1-1 Είχαν από ένα ημίχρονο


Τα βρήκε σκούρα στην Ποταμιά η Δόξα Ραπτοπούλου αφήνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε ένα ματς, κλασικό ντέρμπυ, οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει καμία από τις δυο να κατακτήσει το ποθητό τρίποντο.
Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 με γκολ των Λ. Γούλα στο α’ ημίχρονο, και του κ. Μαντζιούτα στην επανάληψη.
Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και πριν το γκολ είχαν μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία με το Ζήκα στο 25’ όταν το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Ποταμιάς. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου της αναμέτρησης με τον Λ. Γούλα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χαντζόπουλου.
Χωρίς άλλες σημαντικές φάσεις και από τις δυο πλευρές ολοκληρώθηκε το Α΄ ημιχρόνιο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα αναζητώντας από νωρίς την ισοφάριση. Οι ποδοσφαιριστές του Λ. Λαμπαδάρη ανέβασαν στροφές, πήραν αυτοί την πρωτοβουλία των κινήσεων και μετά το 60΄ κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας στην ισοφάριση και χάνοντας ευκαιρία ακόμη και για την νίκη. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι μετά την πολύ καλή παρουσία του πρώτου ημιχρόνου, στην επανάληψη δεν έπαιξαν καλά με αποτέλεσμα να μείνουν για δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη και να πέσουν έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Η ισοπαλία σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου ήταν ότι καλύτερο για την Ποταμιά μετά την συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής από τα Άγραφα.
Στο 56’ ο Σ. Γούλας πάσαρε στον Γεωργαλή, ο δεύτερος σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Ποταμιάς απέκρουσε. Στο 67’ το δυνατό σουτ του Σαπούνη πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. Στο 70’ ο Γ. Ντζίμας εκτέλεσε φάουλ, ο Τύμπας σούταρε και έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 73’ ήρθε το παιχνίδι στα ίσα με το γκολ του Μαντζιούτα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαλάτου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαλάτος είχε δοκάρι, ενώ στο 85’ το διαγώνιο σουτ του Γιαννακόπουλο έφυγε μόλις άουτ. Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 87’, με τον Παππά, ο οποίος εκτέλεσε απευθείας φάουλ και η μπάλα πέρασε ξυστά δίπλα από το «γάμα» των δοκαριών της εστίας του Χαντζόπουλου.
Την επόμενη αγωνιστική η Ποταμιά θα αγωνιστεί με τον ΑΠΟΚ, ενώ η Δόξα έχει ρεπό.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
25’ Δοκάρι Ζήκα
30’ ΓΚΟΛ!!! Σέντρα σουτ από πλάγια ο Γούλας Λ. έκανε το 0-1
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
56’ Πάσα του Γούλα Σ. στον Γεωργαλή, ο οποίος σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
67’ Δυνατό σουτ του Σαπούνη, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
70’ ‘Εκτέλεση φάουλ ο Ντζίμας Γ, ο Τύμπας σούταρε, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
73’ ΓΚΟΛ!!! Εκτέλεση φάουλ ο Μαλάτος, ο Μαντζιούτας με κεφαλιά έκανε το 1-1.
74’ Δοκάρι Μαλάτου στο δεξί κάθετο δοκάρι.
85’ Διαγώνιο δυνατό σουτ του Γιαννακόπουλου μόλις άουτ.
87’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Παππάς, δίπλα από γάμα της εστίας των γηπεδούχων.
Συνθέσεις:
ΠΟΤΑΜΙΑ: Χαντζόπουλος, Σαπούνης, Μπούρας Α., Ντρίβας, Τσουκαλάς, Ζαγκότσης Χ. (56’ Μαλάτος), Γιαννακόπουλος, Παπαρούπας Μαντζιούτας, Μπούρας Γ. (40’ Ελευθερίου), ‘Ιβρος.
ΔΟΞΑ: Ρεσίτης, Μυρισιώτης (81’ Παπατζίμας), Γεωργαλής, Ζήκας (84’ Καράνταλλας), Ρηγόπουλος, Γούλας Σ., Γούλας Λ., Ντζίμας Γ. (75’ Παπαδημητρίου), Παππάς, Τύμπας, Ντζίμας Θ.