Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Κύπελλα & διακρίσεις για την ΑΛΑΚ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος ΠΗΝΕΙΟΣ, που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο Κουλούρι της Λάρισας. Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 35 πληρώματα εκ των οποίων 3 ήταν από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου.
Δύο από τρεις συμμετοχές της ΑΛΑΚ έσπασαν τα ρεκόρ και γύρισαν με 6 κύπελλα στην αγκαλιά τους, ενώ το τρίτο πλήρωμα με οδηγό τον Κωνσταντίνο Τασιό δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, γιατί λίγο πριν λάβει θέση και να μπει στην πίστα το όχημα παρουσίασε πρόβλημα και η συμμετοχή ακυρώθηκε.
Οι άλλοι δύο οδηγοί, Χρήστος Γαλάνης και Ευστάθιος Φέγγος, κατέλαβαν από τις πρώτες θέσεις σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες του αγώνα και επέστρεψαν με 6 κύπελλα, για να συμπληρωθούν κι αυτά στη μεγάλη συλλογή της ΑΛΑΚ.
Πιο αναλυτικά ο Χρήστος Γαλάνης κατέλαβε την 1η θέση στη Κατηγορία 2000+ και την πρώτη στην Κατηγορία OPEN, τερμάτισε 2ος στη Γενική Κατάταξη, ενώ πήρε και το πρώτο βραβείο για τον καλύτερο γύρο του Αγώνα.
Ο Ευστάθιος Φέγγος τερμάτισε 2ος στην Κατηγορία 2000 και τέταρτος στη Γενική Κατάταξη.
Τις ευρυτανικές συμμετοχές εμψύχωσαν και ενθάρρυναν φίλοι και μέλη της ΑΛΑΚ που ταξίδεψαν ως το Κουλούρι της Λάρισας για να βρεθούν δίπλα στους άσσους του βολάν.