Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ – ΜΥΡΙΚΗ 2-2 Ισοπαλία με παράπονα από τους φιλοξενούμενους



Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς Αγίου Προκοπίου – Μυρίκη που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Παλαιοκατούνας. Οι δυο ομάδες διεκδίκησαν με πάθος την νίκη, ωστόσο όμως δεν τα κατέφεραν παρότι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και έπαιξαν καλή μπάλα κατά διαστήματα.
Οι παίχτες και των δυο ομάδων μπήκαν δυνατά στον αγώνα αναζητώντας από νωρίς το γκολ. Από τα πρώτα λεπτά η μπάλα πηγαινοέρχονταν στα καρέ των Κολοκώτσιου, Δόση και με την συμπλήρωση του δεκάλεπτου οι φιλοξενούμενοι με τον Κ. Τσιλίκα πήραν κεφάλι στο σκορ κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και απάντησαν στο επόμενο λεπτό με τον σπεσιαλίστα Πλακιά να στέλνει την μπάλα με ωραία εκτέλεση φάουλ στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, έφεραν το ματς στα ίσια. Στο 32΄ η Μυρίκη που είχε καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Καρβέλη να χρίζεται σκόρερ και να κάνει μέσα σε πανηγυρισμούς το 2-1 για την ομάδα του. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων και οι γηπεδούχοι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάκη Αναστασόπουλου, που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους ισοφάρισαν σε 2-2.
Με το σκορ αυτό και χωρίς άλλες σημαντικές φάσεις ολοκληρώθηκε το Α΄ ημιχρόνιο.
Στην επανάληψη, παίχτηκε κλειστό ματς με τις δυο ομάδες να δίνουν περισσότερο βάση στις άμυνες τους και με αντεπιθέσεις να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο γκολ για να πάρουν την νίκη, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν παρά τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν.
Την διαμαρτυρία τους για την διαιτησία του κ. Κανδηλάρη εξέφρασαν μετά το τέλος του αγώνα οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές της Μυρίκης θεωρώντας ότι αδικήθηκαν σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης, τόσο προς τον Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ κ. Νίκο Λαθύρη όσο και προς το ρέφερυ της αναμέτρησης.
Λογικό είναι να υπάρχουν διαμαρτυρίες, πιστεύουμε όμως ότι αυτές δεν θα πρέπει να ξεφεύγουν από τα όρια του ευ αγωνίζεσθε και να είναι όσο το δυνατό πιο κόσμιες.
Την ερχόμενη αγωνιστική ο Άγιος Προκόπιος υποδέχεται την Κρέντη και η Μυρίκη τον Αίολο.
ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ: ΚΟΛΟΚΩΤΣΙΟΣ, ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ (60΄ ΤΣΙΠΡΑΣ), ΠΛΑΚΙΑΣ, ΤΣΑΚΝΗΣ, ΝΤΑΛΑΦΟΥΡΑΣ, ΚΡΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΡΛΟΣ (52΄ ΚΟΝΔΥΛΗΣ), ΣΚΥΠΙ, ΛΑΘΥΡΗΣ, ΠΑΡΟΥΤΣΑΣ (68΄ΛΑΘΥΡΗΣ).
ΜΥΡΙΚΗ: ΔΟΣΗΣ, ΤΑΧΗΣ, ΦΡΑΓΚΑΛΙΟΣ, ΤΣΙΟΥΜΑΣ, ΚΑΡΔΑΜΠΙΚΗΣ (54΄ΚΟΛΟΚΑΣ), ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΡΑΠΤΗΣ (70΄ ΛΙΑΓΚΑΣ), ΚΑΡΒΕΛΗΣ, ΤΣΙΛΙΚΑΣ.