Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΜΟΥΖΑΚΙ - ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 1-1 Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Άρη Νταβαρίνου στο 84΄!



Παλικαρίσια ισοπαλία

Αρχίζει να φαίνεται η δουλειά του Δημ.Παναγιώτου

Με τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας, επέστρεψε στο Καρπενήσι την περασμένη Κυριακή το βράδυ, η αποστολή του Απεραντιακού. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παναγιώτου, παίζοντας με ψυχή αλλά και δύναμη, πήρε παλικαρίσια ισοπαλία, στο Μουζάκι από την τοπική ομάδα με σκορ 1-1, ενώ θα μπορούσε να πάρει και την νίκη, που την στέρεισε για την ομάδα μας ο διαιτητής της συνάντησης ακυρώνοντας κανονικό γκολ του Ά. Νταβαρίνου στο 84΄. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Απεραντιακό, καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο να παίζει καλή μπάλα και να πετυχαίνει ένα ωραίο γκολ με τον Γεωργακόπουλο στο 24΄ και τους γηπεδούχους ανώτερους στην επανάληψη, να ισοφαρίζουν χωρίς ωστόσο να μπορούν να πάρουν κάτι παραπάνω από αυτή την αναμέτρηση.
Το θέμα είναι ότι ο Απεραντιακός σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έδειξε χαρακτήρα, έπαιξε με την μπάλα κάτω και σε καμιά περίπτωση δεν φοβήθηκε το ματς. Η νέα φιλοσοφία που πέρασε στους παίχτες του ο Δημήτρης Παναγιώτου, για συνεχές τρέξιμο και πρεσάρισμα σε όλους τους χώρους, φαίνεται πως έπιασε τόπο και αυτό άρχισε να βγαίνει για τα καλά στο γήπεδο. Βέβαια η κατάσταση για τον Απεραντιακό είναι πολύ δύσκολη, όμως αν η ομάδα συνεχίσει να παρουσιάζει αγωνιστική πειθαρχία και χαρακτήρα, τα θετικά αποτελέσματα θα έχουν και συνέχεια. Μάλιστα η προχθεσινή ισοπαλία θα έχει ξεχωριστή σημασία για την ευρυτανική ομάδα, αν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Απεραντιακού με τους γείτονες της Ένωσης Μακρακώμης/Σπερχειάδας, συνοδευτεί με νίκη.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 7΄ έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, όταν από μπαλιά που έγινε στην περιοχή του Απεραντιακού, ο Κατσίκας προσπαθώντας να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα και στο 24' με τον Γεωργακόπουλο πήραν κεφάλι στο σκορ. Με τον Απεραντιακό να προηγείται στο σκορ με 1-0, οι δυο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη η Α.Ε. Μουζακίου πίεσε από την αρχή για την ισοφάριση, όμως η καλά στημένη αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων και το γεγονός ότι από τους γηπεδούχους απουσίαζε ο Κανιούρας, ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της ομάδας, δεν επέτρεπαν στους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί μπροστά στα καρέ του Τσάμη. Τελικά το Μουζάκι έσωσε την παρτίδα, ισοφαρίζοντας στο 64΄ με κεφαλιά του Παπαευαγγέλου κατακτώντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας.
Την νίκη στέρησε για την ομάδα μας ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Ντούκας από τον Σύνδεσμο Καστοριάς, ο οποίος ακύρωσε κανονικό γκολ που σημείωσε ο Άρης Νταβαρίνος με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 84΄.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΟΥΖΑΚΙ: Ζήσης, Κλαπανάρας (78' Γεωργιάδης), Μπαντής, Σίμος (58' Κοτρώτσιος), Ρόμπος (80' Ζαρνακούπης), Σιώμος, Παπαευαγγέλου, Κεχαγιάς, Ζαραμπούκας, Μπάλλας, Παπαστεριάδης.
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Τσάμης, Μπουμπουλής, Τλούκας, Μπισμπίκης Θ., Κατσίκας, Θαμνόπουλος, Ζήσιμος, Κεφαλίδης, Αρουτίδης, Γιαννόπουλος, Νταβαρίνος Α. (83' Νταβαρίνος Β.), Γεωργακόπουλος (57' Ντότσικας).