Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Στο Καρπενήσι ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός


Την Ευρυτανία επισκέφτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο για ολιγοήμερες διακοπές ξεκούρασης, ο Δήμαρχος του νέου Δήμου Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός.
Μετά την μεγάλη εκλογική επιτυχία και της δεύτερης Κυριακής που τον ανέδειξε πανηγυρικά Δήμαρχο Αγρινίου, ο κ. Μοσχολιός επισκέφτηκε την ευρυτανική πρωτεύουσα ενώ βρέθηκε και στο Προυσό προκειμένου να προσκυνήσει τη Μεγαλόχαρη.
Κατά την παραμονή του στο Καρπενήσι ο κ. Μοσχολιός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον νυν Δήμαρχο Καρπενησίου και νέο Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Βασίλη Καραμπά και να συζητήσουν σε φιλικό κλίμα τόσο για τις εκλογές όσο και για την ενε γένει πολιτική κατάσταση

Ο «ΕΠ» βρέθηκε στην ωραία αυτή συνάντηση των δύο αυτοδιοικητικών ανδρών και φιλοξενεί σήμερα δηλώσεις του κ. Μοσχολιού
Κ. Δήμαρχε επανεκλεγήκατε πανηγυρικά Δήμαρχος του νέου και διευρυμένου Δήμου Αγρινίου. Μια δήλωσή σας.
«Ο λαός μας μίλησε. Οι πολίτες του νέου, μεγάλου, δήμου Αγρινίου, έβαλαν ψηλά τον πήχη και έστειλαν προς κάθε κατεύθυνση το δικό τους μήνυμα.
Νιώθουμε υπερηφάνεια για την μεγάλη αποδοχή του έργου, των θέσεων , του προγράμματος και των επιλογών μας, αλλά και μεγάλη ευθλυνη για την επόμενη μέρα.
Σε όλη την προεκλογική περίοδο εργαστήκαμε για την ενότητα του λαού μας, δημιουργήσαμε ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα και διαμορφώσαμε μια κοινωνική συμμαχία που ανοίγει νέους ορίζοντες για τον τόπο μας
Θέλω, μέσω της εφημερίδας σας, να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους όσους για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους, εκφράστηκαν διαφορετικά».
Για ποιο λόγο επισκεφτήκατε την Ευρυτανία;
“Ήρθα για ολιγοήμερες διακοπές, να ηρεμήσω και να ανακτήσω δυνάμεις για υπηρετήσω το νέο δήμο Αγρινίου. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς μου είχα και την ευκαιρία να βρεθώ για έναν καφέ με τον καλό μου φίλο και πλέον νέο Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς κ. Βασίλη Καραμπά”.