Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα η ορκωμοσία του Δ. Τάτση και του Δ.Σ. Αγράφων στο Κερασοχώρι την Παρασκευή 31/12 του Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος ανακοίνωσε τους Αντιδημάρχους


Σήμερα στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Κερασοχώρι και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο του Γυμνασίου, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αγράφων κ. Δημήτρη Τάτση και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτό αναδείχτηκε από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων, που αποτελείται από 27 μέλη, εκπροσωπούνται 16 μέλη από την παράταξη του νέου Δημάρχου και 11 από την παράταξη «Ανανέωση – Προοπτική»
Στον Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Αγράφων» (16 έδρες) του νέου Δημάρχου κ. Δημήτρη Τάτση εκλέχτηκαν κατά σειρά ψήφων ανά παλιό Δήμο οι: κ.κ. Θύμιος Μιχόπουλος, Ταξιάρχης Σβερώνης, Δημήτρης Τσιώλης, Δημήτρης Χαλιμούρδας, Κλεάνθη Φουρλίγκα, Θανάση Μπακούση, Αναστασία Κοφίνη, Δημήτρης Βελαέτης, Χρήστος Δημητρόπουλος, Πάνος Ζαχαράκης, Θωμάς Κακός, Πάνος Παπαδήμος, Δημήτρης Βούρτσας, Όλγα Διώτη, Νίκος Φούκας, Βάσω Φεγγούλη.
Με τον Συνδυασμό «Ανανέωση – Προοπτική» (11 έδρες) εκλέχτηκαν, ο επικεφαλής κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, και εν συνεχεία κατά σειρά ψήφων οι: κ.κ. Βαγγέλης Κατσιφός, Γιώργος Κίτσιος, Απόστολος Παπαθανάσης, Θεόδωρος Κατσιάδας, Θεόδωρος Τσιάμης, Γιώργος Τόλης, Νίκος Γεωργίου, Κώστας Μάκκας, Λεωνίδας Τελώνης και Πάνος Γκορόγιας.
Η εκλογή του νέου προεδρείου θα γίνει, σύμφωνα με την Εγκύκλιο 41/14.12.2010 του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση, στην πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του νέου ΔΣ την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2010, στο Δημοτικό Κατάστημα Κερασοχωρίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Εν τω μεταξύ ο νέος Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, 2 μέρες πριν την ορκωμοσία που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, παρουσία της προέδρου της ΔΗΣΥ και μητέρας του Ντόρας Μπακογιάννη, προέβη στην ανκοίνωση των Αντιδημάρχων καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Καρπενησίου.
Σε απόλυτη επιβεβαίωση προηγούμενου ρεπορτάζ του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ, ο κ. Μπακογιάννης, όρισε τους 5 στενούς συνεργάτες του για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης του Δήμου που είναι:
1)Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου, τον κ. Νικόλαο Σουλιώτη
2) Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Συγκοινωνίας, τον κ. Αθανάσιο Φέγγο
3) Οικονομικών, Προγραμματισμού & Διαφάνειας, τον κ. Δημήτρη Σταμάτη
4) Προώθηση Επιχειρηματικότητας, Τουριστικής Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας, τον κ. Χρήστο Γενιτσαρόπουλο
5) Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, τον Κλεομένη Λάππα.
Γενικός Γραμματέας του Δήμου, ορίστηκε ο κ. Άρης Τασιός.