Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Συναυλία με τον Λεωνίδα Μπαλάφα από το Σύλλογο Νέων για την Ευρυτανία


Για έκτη συνεχή χρονιά, πιστά στο ραντεβού τους με τα πολιτιστικά του τόπου μας, τα μέλη του Συλλόγου Νέων για την Ευρυτανία, διοργάνωσαν με πολύ μεράκι και αγάπη, την καθιερωμένη πλέον, μουσική συναυλία τους.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Καρπενησίου, φιλοξενήθηκε ένας γνωστός μουσικός – τραγουδιστής, που με τις μουσικές και τα τραγούδια του «ταξίδεψε» το κοινό, κάνοντάς το να ξεφύγει για λίγο από την σκληρή πραγματικότητα.
Φέτος, το έργο αυτό ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ένας νέος καλλιτέχνης που τραγουδάει, γράφει μουσική και στίχους στους δίσκους του και στα Live του έχει μια αμεσότητα με τον κοινό, ξεσηκώνοντάς το και παρασύροντάς το στη διασκέδαση και στο κέφι. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, όπως προείπαμε, και αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν κοντά στο Σύλλογο για να στηρίξουν την αξιέπαινη προσπάθειά τους.
Σήμερα, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Καρπενησίου, θα γίνει η παρουσίαση του καταλόγου της έκθεσης Ευρυτάνων Καλλιτεχνών «What is Art?» , που παρουσιάστηκε πριν ένα χρόνο ακριβώς.