Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Νέος Πρόεδρος του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτ/νίας ο Υποστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ κ. Ευστράτιος Νταλλής


Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011 στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών οι 7 πρώτοι σε σταυρούς Κολοβάκη Μαρία με 156, Κουτσουπιάς Δημήτριος 113, Νταλλής Ευστράτιος 103, Καρράς Λάμπρος 97, Γερονίκου – Λάγιου Αικατερίνη 87, Πεσίνης Σωτήριος 76 και Αθανασόπουλος Σταύρος με 74 σταυρούς, συναντήθηκαν την περασμένη Κυριακή 16 Ιανουαρίου στα γραφεία του Συλλόγου προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.
Μετά την απαραίτητη ψηφοφορία το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλλής Ευστράτιος.
ΑΝΤΙΡΠΟΕΔΡΟΣ: Καρράς Λάμπρος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γερονίκου – Λάγιου Αικατερίνη
ΤΑΜΙΑΣ: Αθανασόπουλος Σταύρος
ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ: Πεσίνης Σωτήριος
ΜΕΛΗ: Κουτσουπιάς Δημήτριος και Μαρία Κολοβάκη
Στη συνέχεια σας παραθέτουμε δήλωση του νέου Προέδρου κ. Νταλλή, αλλά και της πρώτης σε σταυρούς κ. Μαρίας Κολοβάκη.

Ευστράτιος Νταλλής: «Ο Πανευρυτανικός
είναι μεγάλος σύλλογος»

“Τόσο εγώ από την θέση του προέδρου όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τον φέρουμε στην θέση που του αξίζει.
Για να επιτευχθεί ο στόχος μας αυτός δεν αρκεί ο ζήλος, η αγάπη και το ενδιαφέρον το δικό μας προς το σύλλογο, αλλά και η συμπαράσταση όλων των μελών του με την ενεργή συμμετοχή τους.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σ’ όλα τα μέλη του συλλόγου μας αλλά και σε όλους τους συμπατριώτες μας, χρόνια πολλά, υγεία ατομική και οικογενειακή και δημιουργικό το νέο έτος”.

Μαρία Κολοβάκη Μέλος Δ.Σ
“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ευρυτάνες που συμμετείχαν στις εκλογές της 9/1/2011 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΣΙΑΣ και με εξέλεξαν πρώτη Σύμβουλο με 156 ψήφους.
Από τη θέση της απλής Συμβούλου του νέου Δ.Σ. που συγκροτήθηκε, θα συνεχίσω, όπως μέχρι σήμερα το έκανα, να προσφέρω ανιδιοτελώς
για το καλό του Συλλόγου”