Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
mail: elme.eyr@gmail.com

Καρπενήσι 14/1/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάδελφοι
Σας ευχόμαστε ολόψυχα, το 2011 να σας φέρει ότι ποθείτε με υγεία και προπαντός με δύναμη, που χρειαζόμαστε όλοι ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά, που πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αντισταθούμε στην αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή κυβερνητική επέλαση.
Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων οι εξελίξεις στο χώρο της Εκπαίδευσης αναμένονται ραγδαίες. Ήδη δρομολογείται η διαδικασία συγχώνευσης και κλεισίματος σχολείων και η αύξηση του ωραρίου μας μαζί βέβαια και με μια σειρά άλλες μεταρρυθμίσεις –απορυθμίσεις που δίνουν τη χαριστική βολή στο Δημόσιο Σχολείο.
Η ΟΛΜΕ προσπαθώντας να συντονίσει τη δράση των τοπικών ΕΛΜΕ καλεί όλους μας την Παρασκευή 14 Γενάρη να πραγματοποιήσουμε παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις για το θέμα της συγχώνευσης των σχολείων. Στο πλαίσιο αυτό οι ΕΛΜΕ της Στερεάς προγραμμάτισαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία την Παρασκευή και ώρα 10.00.
Επειδή όμως λόγω της απόστασης, της ώρας του Συλλαλητηρίου αλλά και των άλλων προβλημάτων που προκύπτουν για την μετάβασή μας στη Λαμία, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας προγραμματίζει για τα ίδια θέματα Παράσταση Διαμαρτυρίας στον Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας την Τρίτη 18 Γενάρη και ώρα 1 μ.μ. Καλούμε όσους συναδέλφους εκτός του Δ.Σ. μπορούν, να παραβρεθούν στην παράσταση αυτή.
Στην Ευρυτανία δεν πρέπει να κλείσει κανένα σχολείο και ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές όπου η προσφορά του σχολείου στην τοπική κοινωνία είναι αναντικατάστατη

Ο Πρόεδρος Μαστροκώστας Κώστας
Η Γ. Γραμματέας Πανοπούλου Φωτεινή