Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Α.Ο.Κ. - Απεραντιακός 0-0 Λευκή ισοπαλία στη Καρδίτσα

Λευκή ισοπαλία, που συνοδεύτηκε μάλιστα και από καλή εμφάνιση απέσπασε ο Απεραντιακός εκτός έδρας από τον Α.Ο. Καρδίτσας.
Σε ένα ακατάλληλο για ποδόσφαιρο γήπεδο, το συγκρότημα του Κώστα Πασσά, παίζοντας κατά διαστήματα καλή μπάλα, πήρε ένα βαθμό εκτός έδρας φτάνοντας έτσι τους 22, μια μόλις αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο φετινός μαραθώνιος της Δ΄ Εθνικής και η ομάδα επιστρέψει στην τοπική πραγματικότητα. Βέβαια οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών του Απεραντιακού δεν τελειώνουν την ερχόμενη αγωνιστική καθότι η ευρυτανική ομάδα ως γνωστόν συνεχίζει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας μετά την πρόκρισή επί της Ομόνοιας Πέτρας.

Στον αγώνα αυτό οι Απεράντιοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Σέμου. Μάλιστα αν οι παίχτες της ευρυτανικής ομάδας ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια και ειδικά ο Α. Νταβαρίνος λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, θα μπορούσε, να είχε επιστρέψει στο Καρπενήσι έχοντας στις βαλίτσες της, τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Το ωραίο ταξίδι του Απεραντιακού στην Δ΄ Εθνική ολοκληρώνεται την ερχόμενη αγωνιστική με το συγκρότημα του Κώστα Πασσά να υποδέχεται στο Στάδιο Καρπενησίου το Πετρωτό.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Ημίχρονο
18΄ : Δυνατό σουτ του Γεωργακόπουλου απέκρουσε από το «παραθυράκι» του σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ.
23΄ : Μακρινό σουτ του Κρανιώτη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσάμης.
34΄: Ο Κρανιώτης έκανε ατομική ενέργεια, σούταρε εκτός περιοχής, αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε.
38΄ : Ο Μπουμπουρής σέντραρε, ο Αρουτίδης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Σέμος απέκρουσε.
42΄ : Ο Αρουτίδης βρέθηκε απέναντι στον Σέμο, όμως άνοιξε πολύ το κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε άουτ.
44΄ : Ο Παππάς σέντραρε από δεξιά και ο Μεσιακάρης από κοντά σούταρε αρκετά άουτ.
Β΄ Ημίχρονο
59΄ : Ο Γεωργακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ την κεφαλιά του Κεφαλίδη εξ επαφής μπλόκαρε ο τερματοφύλακας ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
64΄ : Σέντρα-σουτ του Γεωργακόπουλου από δεξιά απέκρουσε θεαματικά ο Σέμος σε κόρνερ.
87΄ : Ο Νταβαρίνος Α. έκανε ατομική ενέργεια από δεξιά,  «έσπασε» στον Γιαννόπουλο, ο οποίος σούταρε από κοντά, αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων απέκρουσαν στην γραμμή και στην συνέχεια δεν πρόλαβε ο Νταβαρίνος Α. να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α.Ο. Καρδίτσα : Σέμος, Γιαπαλής, Κορομπίλιας, Κουκούλης, Κρανιώτης, Μεσιακάρης, Οικονόμου Χ., Παπαδημητρίου, Παπαμαργαρίτης, Παππάς Γ., Τσαρτσαράς. Προπονητής: Θάνος Θεοδώρου
Απεραντιακός: Τσάμης, Αρουτίδης, Γεωργακόπουλος, Θαμνόπουλος, Κατσικας, Κεφαλίδης, Μπισμπίκης Θ., Μπουμπούρης, Νταβαρίνος Α., Πανακούλιας, Τλούπας Προπονητής: Κώστας Πασσάς