Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG, Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ www.anaplasikarpenisiou.blogspot.com

Υπέρ της ανάπλασης υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, αλλά και επιτάχυνση των διαδικασιών για την δημιουργία χώρων στάθμευσης, λέει η Δημοτική Αρχή αλλά και οι κάτοικοι με τους εμπόρους του Καρπενησίου. Αυτό προέκυψε κατά την παρουσίαση της μακέτας από τους εμπλεκόμενους μελετητές στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης, στην συζήτηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα.
Κοινή διαπίστωση, ότι η πόλη θα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο προς το καλύτερο και για το λόγο αυτό θα δρομολογηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες προκειμένου αυτός ο στόχος να επιτευχθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.  Ο Κώστας Μπακογιάννης, δεσμεύτηκε πρώτα να γίνει πάρκιγκ και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι αλλαγές στο κέντρο. Από την πλευρά των εμπόρων, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Παναγιώτης Καραγιάννης ζήτησε να γίνουν σωστές κινήσεις και τόνισε ότι στηρίζει την προσπάθεια του Δήμου.

ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG, Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Σε συνέχεια της δημόσιας διαβούλευσης που πραγματοποιήθηκε με θέμα την ανάπλαση του κέντρου της πόλης, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011, η νέα Δημοτική Αρχή, επιχειρώντας να συγκεντρώσει όσο το δυνατό περισσότερες απόψεις και να διευρύνει ακόμη περισσότερο το διάλογο για ένα ζήτημα που αφορά όλους μας, προχώρησε στη δημιουργία ενός ιστολογίου, το οποίο θα φιλοξενεί κάθε σχόλιο σχετικό με την ανάπλαση.
Καλούμε λοιπόν, όλους τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας να επισκεφθούν το http://www.anaplasikarpenisiou.blogspot.com/, να ενημερωθούν, να διατυπώσουν τη δική τους άποψη και να συμβάλουν και αυτοί με τον τρόπο τους στη διαμόρφωση του τελικού σχεδίου αστικής ανάπλασης της πόλης μας.  
Εν τω μεταξύ το Σωματείο Καφετεριών- Μπαρ- Κεν. Διασκεδάσεως  Ν. Ευρυτανίας μετά την δημόσια διαβούλευση για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου Καρπενησίου που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 με Δελτίο Τύπου διευκρινίζει τα παρακάτω.
•Κατά την διάρκεια της διαβούλευσης το Σωματείο εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του που εξέφρασε και τις απόψεις του Σωματείου.
•Το Σωματείο συμφωνεί πλήρως με το σχέδιο αναπλάσεως που παρουσιάστηκε από τον Δήμο Καρπενησίου.
•Η διοίκηση του Σωματείου είναι νόμιμα εκλεγμένη και αυτή και μόνο αυτή εκφράζει και ερμηνεύει τις απόψεις του συλλόγου.
Όσον αφορά την παρέμβαση του προέδρου του Επιμελητηρίου που προσπάθησε να διερμηνεύσει τις θέσεις μας είναι τουλάχιστον ατυχής. Ο κ. πρόεδρος θα πρέπει να ασχοληθεί με την οργάνωση του επιμελητηρίου που έχει καταστεί «φάντασμα» για την τοπική επιχειρηματικότητα. Οι επιχειρηματίες του Σωματείου μας δεν χρειάζονται διερμηνέα των προβληματισμών τους και των προτάσεων τους.
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση
Ελπίζουμε η ανάσταση του Θεανθρώπου να αποτελέσει την αρχή και της  Ανάστασης και του ελληνικού λαού.