Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Άγραφα-Ραπτόπουλο 2-1 Προβάδισμα με ανατροπή

Προβάδισμα για πρόκριση στο τελικό των Play Offs, πήραν τα Άγραφα μετά την νίκη τους με σκορ 2-1 επί της Δόξας Ραπτοπούλου.
Οι γηπεδούχοι, καλύτεροι στην επανάληψη του παιχνιδιού, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και τώρα με μια ακόμη νίκη στο επόμενο παιχνίδι στο Ραπτόπουλο, στις 30 Απριλίου 2011, προκρίνονται στον τελικό.

Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου, θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα και να δείξει άλλο χαρακτήρα καθότι η Δόξα στο γήπεδό της παρουσιάζεται πολύ δυνατή. 
Οι φιλοξενούμενοι που ξεκίνησαν τον αγώνα με γκολ από τα αποδυτήρια, έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημιχρόνιο, όμως στην επανάληψη, δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ με αποτέλεσμα να  γνωρίσουν την ήττα και τώρα να θέλουν τουλάχιστον ισοπαλία στο επόμενο παιχνίδι προκειμένου σε τρίτο ματς με νίκη να προκριθούν στον τελικό.
Τον ημιτελικό σφύριξε ο Θεοφάνης Φλώτσιος (Έχει καταγωγή από την βορειοδυτική Ευρυτανία) από την Βοιωτία. Ο ρέφερι παλιότερα ήταν βοηθός σε αγώνα του ΑΠΟΚ στην Δ΄ εθνική, ενώ θα σφυρίξει και τον αγώνα ανάμεσα σε ΑΠΟΚ και Άγιο Προκόπιο, αφού θα διαμείνει σε ξενοδοχείο του Καρπενησίου με έξοδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας, ενώ τον ημιτελικό παρακολούθησε και ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας Νίκος Λαθύρης.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Ημίχρονο
5΄ : Ο Τύμπας τροφοδότησε από αριστερά τον Γούλα Λ., αυτός μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ πάνω από το τέρμα των Αγράφων.
7΄ : Ο Γούλας Λ. έκλεψε την μπάλα από αριστερά από τον Ζωχάκη, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε καθαρά από τον Ηλιάδη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του Φλώτσιου, ισχυριζόμενοι ότι ο Γούλας έκανε επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης. Δυο λεπτά αργότερα ο Τύμπας εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, καθώς πλάσαρε ψηλά στο κέντρο του τέρματος και δεξιά γράφοντας το 0-1. Έξαλλα πανηγυρίστηκε το γκολ από τους φιλοξενούμενους.
15΄ : O προπονητής (Αντωνίου) και οι παράγοντες των γηπεδούχων (Ταξιάρχης Σβερώνης, Νίκος Δροσίνης) διαμαρτυρήθηκαν προς τον αρχιδιαιτητή κ. Λαθύρη για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή.
24΄ : Ο Γουλέτας πάσαρε στον Καλύβα Τ., ο οποίος πλάσαρε χαμηλά εκτός περιοχής άουτ από το δεξί δοκάρι.
25΄ : Ο Σερπάνος έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά, σέντραρε και ο Μάρκης εξ επαφής στο πρώτο δοκάρι πλάσαρε ελάχιστα πάνω από την εστία του Ρεσίτη.
31΄ : Τεχνικό σουτ του Καλύβα Κ. εκτός περιοχής απέκρουσε ο Ρεσίτης από την δεξιά του γωνία σε κόρνερ.
35΄ : Ο Μάρκης σέντραρε από δεξιά, ο Γουλέτας άφησε για τον Σερπάνο, που από κοντά πλάσαρε με τον Ρεσίτη να μπλοκάρει σωτήρια.
37΄ : Ο Τύμπας δεν έπαιξε το Fair Play (Ο Κατής ήταν πεσμένος κάτω) και ο Καλύβας Τ. τον απώθησε, ο παίκτης της Δόξας έπεσε στο έδαφος. Το ματς διακόπηκε και επικράτησε ένταση. Ο ρέφερι δεν είδε κάποια παράβαση. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για αποβολή του Καλύβα Τ. και οι γηπεδούχοι για κίτρινη, για θέατρο του Τύμπα.
Β΄ Ημίχρονο
55΄ : Ο Κατής από αριστερά με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Γουλέτα, αυτός μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έπεσε από τράβηγμα του Γούλα Σ. Ο διαιτητής Φλώτσιος καταλόγισε το πέναλτι και την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ, ο ίδιος ο Γουλέτας ισοφαρίζοντας σε 1-1. 
60΄ : Ο Καλύβας Κ. έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Γουλέτας έχασε το κοντρόλ από πλεονεκτική θέση, με αποτέλεσμα ο Ρεσίτης να μπλοκάρει.
65΄ : Ο Θεοχάρης έκανε εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά σέντραρε, «αδειάζοντας» δυο αντιπάλους του, ο Γουλέτας πλάσαρε από κοντά και ο Ρεσίτης απέκρουσε σωτήρια στην δεξιά του γωνία. Στην συνέχεια η μπάλα έφτασε ξανά στην περιοχή της Δόξας και ο ευνοημένος Σερπάνος από κοντά με διαγώνιο πλασέ από αριστερά στην κλειστή δεξιά γωνία του Ρεσίτη πέτυχε το 2-1, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους Αγραφιώτες.
72΄ : Ο Γουλέτας εκτέλεσε κόρνερ ο Κατής έπιασε την δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Ντζίμας Θ. απέκρουσε σωτήρια προ του τέρματος.
92΄ : Ο Θεοχάρης δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή από τον Ανδρεάκη, όμως ο Φλώτσιος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην συνέχεια της φάσης ο Γατής Β. σούταρε αδύναμα και ο Ρεσίτης μπλόκαρε. Τα Άγραφα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Άγραφα: Καλύβας Γ., Ζωχάκης, Πατρώνης, Τσιγαρίδας64΄ Θεοχάρης), Ηλιάδης, Κατής, Μάρκης(88΄ Κίτσιος), Καλύβας Τ., Σερπάνος, Γουλέτας(86΄ Γατής Β.), Καλύβας Κ.
Δόξα : Ρεσίτης, Μυρισιώτης, Γούλας Σ., Σκεπετάρης, Κορέντζελος(72΄ λ.τρ. Ντζίμας Γ.), Ρηγόπουλος(75΄ λ.τρ. Γεωργαλής Θ.), Γούλας Λ., Μπαστάνης Θ., Παπαδήμος Π.(72΄ Ανδρεάκης), Τύμπας, Ντζίμας Θ.
Διαιτητής : Θεοφάνης Φλώτσιος (Βοιωτίας)Βοηθοί:  Ηλίας Γαλάνης (Ευρυτανίας), Βαγγέλης Λαθύρης (Ευρυτανίας)