Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Εντυπωσιακό το River Party στα Διπόταμα

Αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στα Διπόταμα για να συμμετάσχουν στο river party που διοργάνωσε ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τις εταιρείες υπαίθριων δραστηριοτήτων, εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια των Γιορτών Δάσους.

Κάτω από τη γέφυρα και δίπλα από το ποτάμι στήθηκε ένα πρωτότυπο πάρτι με τους παρευρισκομένους να δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους σε ωραίες δράσεις όπως στη τοξοβολία, στη σκοποβολή, στη κατάβαση από τη γέφυρα κ.α.Οι πιτσιρικάδες διασκέδασαν με παιχνίδια και κολύμπι στο ποτάμι, οι μεγαλύτεροι προτίμησαν να δουν τι σημάδι έχουν, όπως ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Δημήτρης Κολοκύθας και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου κ. Πάνος Καραγιάννης, που έκαναν σκοποβολή, ενώ οι πιο τολμηροί έκαναν κατάβαση από τη γέφυρα, πάντα υπό την επίβλεψη των υπευθύνων των εταιρειών υπαίθριων δραστηριοτήτων.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης με τη σύζυγό του και τα 2 του παιδιά, ο γνωστός  οδοντίατρος κ. Κώστας Λιάπης με την οικογένειά του, οι Πολιτευτές Ευρυτανίας κ. Μάκης Λιάπης και Γιώργος Λάγαρης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Σταμάτης και κ. Θανάσης Φέγγος, ο πρόεδρος της ΟΠΠΑΔΗΚ κ. Πάνος Γιαννιώτης, ο πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Δημήτρης Χρυσικός και αρκετοί δημότες.
Το ωραίο αυτό river party κράτησε έως αργά το απόγευμα και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στο Πάντα Βρέχει.  Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφείο τουρισμού του Δήμου από 23 έως 26 Αυγούστου, με ποσό συμμετοχής τα 10 ευρώ. Όσοι δεν δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην εκδρομή. Η αναχώρηση θα γίνει από το πάρκο της Νεράιδας στις 9.30 το πρωί και η επιστροφή έχει υπολογιστεί για τις 4.30 το απόγευμα. 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εφοδιαστούν με πόσιμο νερό, φαγητό, δεύτερο ζευγάρι παπούτσια, μαγιό και με δεύτερη αλλαξιά ρούχα.