Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Στο «σανίδι» του Συνεδριακού Κέντρου «Η μικρούλα η φελάχα η Γιουλαλάμ» στις 21 και 23 Ιουνίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, ένας σύλλογος με ακούραστη διοίκηση, άρα συνεχή δράση, θα δώσει και πάλι το παρόν με το θεατρικό του τμήμα. Συγκεκριμένα την Πέμπτη και το Σάββατο 21 και 23 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ. θα παρουσιάσει στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου το έργο του θεατρικού συγγραφέα και σκηνοθέτη Νίκου Περέλη «Η μικρούλα η φελάχα η Γιουλαλάμ»
Η σκηνοθεσία ανήκει στη φιλόλογο κ. Βασιλική Σταμάτη.
Η είσοδος για το κοινό είναι 5 ΕΥΡΩ. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το ποσό αυτό δίνει μια ανάσα στον ιστορικό Σύλλογο να συνεχίσει τις προσπάθειές του για δημιουργία και προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Το έργο λόγω της υπόθεσής του, και γενικά των φράσεων που περιέχει, είναι ακατάλληλο για ανηλίκους, και παρακαλούνται οι γονείς να μην πάρουν μαζί τους παιδιά. Αρωγός και συνδιοργανωτής της προσπάθειας αυτής είναι ο Δήμος Καρπενησίου.
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Βουτσέλη Μαρία, Δροσίνης Γιώργος, Τσιούρης Σπύρος, Χαλαστάνης Γιάννης. Η φωτογραφία που παρατίθεται είναι από τις πρόβες στη βασική βιβλιοθήκη.