Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ποιος θα αντέξει; Ο λαός ή η κυβέρνηση; Του Β. Κολημένου

Οι εκλογές τελείωσαν και σύμφωνα με τους πολιτικούς μας ο λαός μας απεφάνθη.
Στα πλαστά διλλήματα που ετέθησαν απάντησε και αυτός πλαστά.
Κατά την προεκλογική περίοδο προσπαθούσαν να θέσουν ζητήματα για Ευρώ ή Δραχμή ενώ η πραγματική ερώτηση θα ήταν εργασία για να ζήσεις ή συνέχιση της ανεργίας, της υποταγής στα μνημόνια και της ανέχειας .
Ρωτούσαν έναν άνεργο τι είδους χρήματα θα έχουν οι πλούσιοι. Κάποιοι βέβαια το κατάλαβαν και τους απάντησαν καταλλήλως. Δυστυχώς οι περισσότεροι  έπεσαν στην λακκούβα και όπως, σύμφωνα με το ανέκδοτο, ο Πόντιος όταν βλέπει μια μπανανόφλουδα στο δρόμο λέει “πάλι θα πέσω” , και όχι το λογικό δεν θα την ξαναπατήσω την μπανανόφλουδα ,έτσι κάποιοι συνάνθρωποί μας κυρίως μεσαίας και μεγάλης ηλικίας έδωσαν παράταση ζωής σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα.
Δεν μιλάω βέβαια για κάποιους που θεωρούν ή τους βολεύει η κατάσταση που βιώνουμε. Αυτοί  ψηφίζουν συνειδητά.
Την  υποταγή  της  χώρας μας  στους δανειστές  θα προσπαθήσουν να την ολοκληρώσουν ξεπουλώντας  ότι από  τον Εθνικό μας πλούτο απέμεινε. Η εξαθλίωση στην ζωή μας συνεχίζεται και θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μας υποτάξουν ( ανελέητοι φόροι- χαράτσια -ανεργία)   ώστε να αναγκαστούμε να εργαστούμε για αυτούς υπόδουλοι, δίνοντας μας  ένα κομμάτι ψωμί ίσα-ίσα για να ζούμε και να τους λέμε και ευχαριστώ.
Σε λίγο διάστημα  θα έρθει πάλι η Τρόικα  και θα μας  απειλήσει  ότι εάν δεν εκτελέσουμε  τις επιταγές της δεν θα μας δώσει την επόμενη δόση. Αλήθεια νιώθει κανείς μας  ναρκομανής και άρα εξαρτημένος ?  Οι έμποροι ναρκωτικών  πωλούν τον αργό αλλά σίγουρο θάνατο  σε δόσεις και βλέπουν τους  ανθρώπους  μόνο ως αναλώσιμα Αφού τους αναγκάσουν να πουλήσουν ‘ότι έχουν ‘ύστερα  τους πιέζουν να  κλέψουν για να εξασφαλίσουν την δόση τους και να βαδίσουν προς το θάνατο τους.  Έτσι ακριβώς και οι έμποροι των εθνών  και των λαών  για να επιβάλουν την επεκτατική και επιθετική  πολιτική τους ώστε να ζουν αυτοί σε  χρυσά οικήματα απολαμβάνοντας  πλούτη και χλιδή βρίσκουν  και κάποιους πρόθυμους  πολιτικούς στην χώρα μας  και χωρίς  ίχνος ανθρωπισμού  καρπώνονται δια της βίας τον πλούτο μας. 
Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης είναι ότι  ‘αντί εμείς να  κυνηγάμε  τον έμπορο ναρκωτικών ώστε να μην κάνει κακό στον συνάνθρωπος μας,  λοιδορούμε  μόνο  τον ναρκομανή καθότι ο έμπορος φοράει γραβάτα , έχει καλό αυτοκίνητο, σπίτι  πιθανώς οικογένεια, στηρίζει  τον τοπικό αθλητισμό  ή κάνει δωρεές σε φιλόπτωχα και Εκκλησιαστικά ιδρύματα ενώ  ο ναρκομανής είναι ένας λέτσος και ζητιάνος.
Για να μην καταλήξουμε  και εμείς οι Έλληνες ναρκομανείς  και πρεζάκια της Ευρώπης  και του Δ.Ν.Τ.  θα πρέπει να διώξουμε τους εμπόρους  των Εθνών  και να σταθούμε στα πόδια μας.
Όταν στην αρχή έγραψα  ότι  ο λαός τους απάντησε  πλαστά,  εννοούσα  ότι ναι μεν  τους έδωσε την πρώτη θέση  αλλά όχι  και το ποσοστό που τους εξασφαλίζει  βιώσιμη κυβέρνηση. ’Έτσι  τώρα   βράζουν στο ζουμί τους  και οι δύο  συνυπεύθυνοι  προσπαθούν να πείσουν και για τρίτο  συνεταίρο ώστε να έχει και  αυτός  ευθύνες  στην ολοκλήρωση της καταστροφής και το ξεπούλημα της χώρας.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ  ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΨΕΙ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ   ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ  ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ  ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΩΡΑ  ΝΩΡΙΤΕΡΑ…