Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

2η ΔΟΣΗ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

* Πάλι Χωρίς προσωπικό στη γραμματεία ξεκίνησε η νέα χρονιά για το τμήμα Δασοπονίας του ΤΕΙ στο Καρπενήσι, υποβάλλοντας σε ταλαιπωρία φοιτητές και καθηγητές, που αναγκάζονται να εκτελούν χρέη γραμματείας. Σε μια περίοδο μάλιστα που το ΤΕΙ έχει περισσότερους ενεργούς φοιτητές από κάθε άλλη χρονιά, μετά τους 107 νέους φοιτητές που πέρασαν φέτος.


*Και ένα καλό μαντάτο για το χώροι της υγείας. Στην πλήρωση 516 θέσεων προχωρεί το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σύμφωνα με προκήρυξη που εξέδωσε από 4/10 για τη στελέχωση των Κέντρων Υγείας, των Περιφερειακών Ιατρείων της χώρας και των Πλοίων. Η προκήρυξη λήγει στις 17 Οκτωβρίου και στις έντυπες αιτήσεις οι γιατροί δηλώνουν μέχρι πέντε ( 5 ) προτιμήσεις ( ισότιμης μοριοδότησης σε περίπτωση ισοβαθμίας) για τις θέσεις που αναφέρονται ( Ήτοι για Κ.Υ. – Π. Ι. ή ΠΛΟΙΟ ) και είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του αντίστοιχου κωδικού με τον οποίο κάθε θέση έχει ανακοινωθεί. Για την Ευρυτανία προκηρύχτηκαν θέσεις για έξι Περιφερειακά Ιατρεία που θεωρούνται άγονα, εκ των οποίων και το Ιατρείο στο Ραπτόπουλο.

* Πού λέτε ότι θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον Ιούνιο του 2013; Α. Σε κάποια επίσκεψη στο εξωτερικό, προωθώντας τα εθνικά μας συμφέροντα;  Β. Στο Μαξίμου με "σηκωμένα μανίκια" και όρεξη για δουλειά;  Σε διακοπές; ή Δ. Σε ένα παγκόσμιο Ιουδαϊκό Συνέδριο (AJC) προώθησης των συμφερόντων των Σιωνιστών ανά τη Γη; και φυσικά η Απάντηση είναι το (Δ). Στις αρχές Ιουνίου λοιπόν ο Σαμαράς θα βρεθεί στο μεγαλύτερο εβραϊκό συνέδριο της Αμερικής, με άλλες "εξέχουσες" παγκόσμιες προσωπικότητες... Ενδεικτικά μόνο να σας πούμε πως αν ανατρέξετε σε παλαιότερες συνεδριάσεις της AJ θα καταλάβετε τη θεματολογία..  "Προς μια Νέα Τάξη Πραγμάτων", "Ο ρόλος του Σιωνισμού στην Παγκοσμιοποίηση",, "Ε.Ε., ΗΠΑ και Σιωνισμός". Όπως καταλαβαίνετε από το συγκεκριμένο Forum έχουν παρελάσει όλοι οι Σιωνιστές. Νεντανιάχου, Πέρεζ, Ολμπράιτ, Ρόμνει. Αν ανατρέξετε δε σε παλαιότερες συναντήσεις, π.χ. 2002 η θεματολογία γίνεται άκρως "σκληροπυρηνική ιουδαϊκή", "Οι Σιωνιστές στην πρωτοπορία της αλλαγής", "Οι προκλήσεις για το Σιωνισμό". Βέβαια υπάρχει η "γαρνιτούρα" όπως π.χ. Ανθρώπινα Δικαιώματα, BRICS, και άλλα τέτοια, πάντα όμως με την..."περιούσια" οπτική. Τώρα τι δουλειά έχει θα αναρωτηθείτε Έλληνας πρωθυπουργός σε αυτό το παγκόσμιο εβραϊκό forum... Τα συμπεράσματα... δικά σας! Είχε δώσει πιστοποιητικό "υπακοής" ο Σαμαράς στους εβραίους από τότε που εκλέχτηκε πρωθυπουργός. Λογικό ήταν να τους "τιμήσει" τώρα με την παρουσία του.

*Με πανοπλίες πήγα στη συνεδρίαση του Δήμου Αγράφων, γιατί περίμενα να πέσουν μπαλοθιές μετά τις επίμαχες επιστολές που πηγαινοέρχονταν. Κι αφού έλαβα θέση μάχης, δεν άκουσα ποτέ το σύνθημα. Ήρεμα πράγματα, τόσο ήρεμα που πραγματικά ανησύχησα.

*Το Ειρηνοδικείο Απεραντίων θα συστεγαστεί στο κτήριο του Κλιμάκιου της Πυροσβεστικής στη Γρανίτσα, μετά από απόφαση του ΔΣ. Την καλύτερη απόφαση πήραν… με το που θα βγαίνουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Προεδρείου και θα ανάβουν φωτιές, θα επεμβαίνει άμεσα η Πυροσβεστική και θα τις σβήνει.

*Άκουσον – άκουσον !!! Έρανο έκανε ο παπάς από τα Άγραφα για να μαζευτούν λεφτά και να βάλουν καύσιμα στο λεωφορείο, για να γίνει το δρομολόγιο για Καρπενήσι. Που πάμε ωρέ; Τι άλλο να μας περιμένει;

*ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ - Προς τους επιστολογράφους άρχοντες και  αρχόντισσες του Δήμου Αγράφων: Νισάφι πια. Σας υπενθυμίζω τη φράση του Τσόρτσιλ: «Ο καθένας σας συμπυκνώνει μια τεράστια ποσότητα λέξεων σε μια ελάχιστη ποσότητα σκέψεων».
Με εξαιρετική τιμή
ΨΔΑ*
*Ψηφοφόρος Δήμου Αγράφων