Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Τιμήθηκε ο Δικηγόρος Ευάγγελος Μπίκας

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ «ΣΥΝΘΡΟΝΟ» ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Θ. ΜΠΙΚΑ
Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού την 17/9/2012 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ καθιέρωσε το καλλίμορφο μαρμαρόγλυπτο «ΣΥΝΘΡΟΝΟ» του Ι.Ν. που τοποθετήθηκε πίσω από την Αγία Τράπεζα.

Την δαπάνη του «ΣΥΝΘΡΟΝΟΥ» κατέβαλε εξ ολοκλήρου ο Δικηγόρος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Θ. ΜΠΙΚΑΣ, επίτιμος Νομικός Σύμβουλος του ΤΠΟΕΚΕ και η αδελφή του Σταυρούλα Θ. Μπίκα – Καββαδία, πρώην υπάλληλος του ΤΑΚΕ.
Η δωρεά αυτή έγινε από τα αδέλφια Μπίκα εις μνήμη του Ιερομάρτυρα Πατέρα τους + ΘΕΟΦΑΝΗ ΜΠΙΚΑ και της πρεσβυτέρας Μαργαρίτας Θ.Μπίκα.
Στον κ. Ε. Μπίκα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα «ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥ» και το Μετάλλιο της Αγίας Σοφίας.
Δεν παραλείπουμε να τονίσουμε ότι και ο έμπροσθεν του Ι.Ν. Ανδριάντας Ιερέως που τοποθετήθηκε το 2006 εις μνήμη των υπέρ πίστεως και πατρίδος θυσιασθέντων Ιερέων και εγκαινιάσθηκε από τον Μακαριστό + ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ήταν κυρίως από δωρεά των τέκνων του Ιερομάρτυρος Ιερέως + ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΜΠΙΚΑ.