Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ενωτικό μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ από Σοφία Σακοράφα

Την Ευρυτανία επισκέφθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τομεάρχης Εσωτερικών κ. Σοφία Σακοράφα με κλιμάκιο στελεχών του κόμματος.
Το πρωί της Τετάρτης η κ. Σακοράφα συνοδευόμενη από τον πολιτευτή του Νομού κ. Θωμά Κώτσια και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου ενημερώθηκε από τους γιατρούς και το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Δ.Ο.Υ. Καρπενησίου και μετά συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ταξιάρχη Σκλαπάνη και με το Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Το απόγευμα στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με ομιλίες από τη Βουλευτή και παρεμβάσεις από τον πολιτευτή κ. Κώτσια, καθώς και το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ κ. Ρήγα Γεώργιο.
Στο τέλος της ομιλίας, οι παρευρισκόμενοι που παρακολούθησαν την ομιλία, έθεσαν ερωτήσεις, δείχνοντας την αγωνία τους για την κατάσταση, καθώς και τι μπορεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έρθει στην εξουσία, ώστε να αλλάξει πορεία η χώρα.
Οι επισκέψεις των στελεχών και των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης πληθαίνουν στο Νομό, ειδικά μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Η όλη εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΠ για το σχηματισμό ενιαίου κόμματος.