Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Παγοδρόμιο και φέτος στο Καρπενήσι

Την εγκατάσταση παγοδρομίου, στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου και για τις φετινές ημέρες των Χριστουγέννων, σκέφτεται πολύ θετικά ο Δημοτική Αρχή, μετά και την μεγάλη απήχηση που σημείωσε πέρυσι, η πρωτοβουλία αυτή.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την περασμένη Τετάρτη, βασικό θέμα συζήτησης ήταν η εγκατάσταση παγοδρομίου και φέτος στην Πλατείας της Πόλης, για ένα μήνα περίπου, κάτι που αποφασίστηκε ομόφωνα.
Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Καρπενησίου προκηρύσσει πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης χώρου 300 τ.μ. περίπου στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, για την  εγκατάσταση και λειτουργία παγοδρομίου από 14/12/2012 έως 14/02/2013.
Το μόνο που απομένει είναι να διεξαχθεί σύντομα η δημοπρασία και να ανακοινωθεί ο ανάδοχος για να αρχίσουν οι εργασίες εγκατάστασης του παγοδρομίου, ούτως ώστε να δείξουν και πάλι οι επίδοξοι πατινέρ τις ικανότητές τους, αλλά και όσοι πέρυσι δεν το επιχείρησαν και το μετάνιωσαν, να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να χορέψουν στον πάγο.