Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Γεύσεις και δράσεις από το Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Βραδιά Γευσιγνωσίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας σε συνεργασία με το River Art Café, την περασμένη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012. Πάνω από πενήντα λάτρεις του καλού φαγητού βρέθηκαν στο River Art Café, συμμετείχαν στο διαγωνισμό και δοκίμασαν νέες γεύσεις αλλά και ενδιαφέρουσες παραλλαγές κλασικών φαγητών.
Τα τρία καλύτερα πιάτα βραβεύτηκαν από την επιτροπή, το πρώτο με μια γάστρα
Tupperware (προσφορά της Προέδρου του Συλλόγου κας Πετροπούλου Ιουλίας), το δεύτερο με μια φωτογραφική μηχανή (προσφορά του κου Στέλιου Κοντοκώστα) και το τρίτο με ένα σετ κούπες River Art (προσφορά του River Art Café). Νικήτριες του διαγωνισμού ήταν οι κυρίες: Καρακικέ-Λαθύρη Βιβή (1ο Βραβείο), Γκανάπη Μυρσίνη (2ο Βραβείο) και Αθανασίου Μαρία (3ο Βραβείο).     

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ
Στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Μπαζάρ του Συλλόγου Ελληνοαμερικανίδων Γυναικών, παρευρέθηκε ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott στην Αθήνα. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με ιδιαίτερη χαρά φέτος ανταποκρίθηκαν σε πρόσκληση των Ελληνοαμερικανίδων και όχι μόνο συμμετείχαν στο Μπαζάρ αλλά και συνέβαλαν πρακτικά προσφέροντας χειροποίητα γλυκά και μαρμελάδες.