Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

*Όταν βλέπω δημόσιο υπάλληλο να γελάει χαιρέκακα και να σου ανεβάζει περισσότερο την πίεση στο κεφάλι, νομίζοντας κιόλας ότι έχει δίκαιο, τότε γίνεσαι άνετα κακός και το πετάς το δηλητήριο!  Τρόικα δώσε κι άλλο….


*Ήθελα να ρωτήσω η δημοτική αστυνομία γράφει με προτίμηση ή με βάση γνωριμιών; Το ένα αυτοκίνητο έχει διαφορετική αντιμετώπιση από το άλλο; Κυριακή πρωί το καφέ μάλλον θα θέλετε να το πληρώσουν κάποιοι χρυσό!!! Δεν εξηγείται διαφορετικά…

*Επ! ψιτ εσύ παλικαρά! Ναι σε σένα απευθύνομαι που μας το παίζεις «πολλά βαρύς και όχι». Χαλάρωσε λίγο και καλό θα ήταν να μαζευτείς, διότι τα «μαργαριτάρια» σου κάνουν κακό μόνο σε σένα!

*Επειδή ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και ότι πούμε ή κάνουμε, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί, καλό θα είναι πριν να ανοίξουμε το στόμα μας να προσέχουμε τι λέμε. Υπάρχουν και οι καλοθελητές βέβαια, που χωρίς δεύτερη κουβέντα κάνουν την τρίχα τριχιά, με αποτέλεσμα να χαλάμε τη ζαχαρένια μας. Κυρίως όμως θα πρέπει να προσέχουν οι επαγγελματίες, διότι κύριοι, ρόδα είναι και γυρίζει κι όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου, πέφτεις ο ίδιος μέσα. Το σχόλιό μου αυτό, αγαπητοί μου αναγνώστες, έχει  πολλούς αποδέκτες, για διαφορετικούς λόγους και ο καθένας θα πάρει το μήνυμά του!!!!

*Κύριος που ασχολείται με τα κοινά, αποκαλεί κυρία που ασχολείται επίσης με τα κοινά, τίγρη! Γνωρίζοντας καλά και τους δύο, κι αν θέλετε κι εσείς να καταλάβετε ποιοι είναι στύψετε λίγο το μυαλουδάκι σας, θέλω να σας πω πως  η εν λόγω κυρία δεν έχει δείξει ακόμα τα νύχια της και καλό θα είναι κάποιοι να μην της πάνε και πολύ κόντρα, διότι αν αγριέψει, πολλοί θα κρυφτούν... για αρκετό καιρό.  

*Καλά εκείνος ο μεγαλοκαθηγητής που είναι; Έτσι ήρθε να κάνει μια βόλτα και να φύγει; Καθηγητά μου περιμένουμε πολλά από σένα. Μην μας απογοητεύσεις!