Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ ο Κωνσταντίνος Μπακόλας

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής των Μελών του εθνικού συμβουλίου του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων .
Το Εθνικό Συμβούλιο αποτελείται από 40 μέλη στο λεκανοπέδιο Αττικής και 60 μέλη από την υπόλοιπη περιφέρεια.  Επιπρόσθετα εξελέγησαν 24 μέλη τα οποία αντιστοιχούν σε δύο επιπλέον άτομα ανά διοικητική περιφέρεια της Ελλάδας
για την πληρέστερη εκπροσώπηση της, σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου (Κ.Ο.Ε.Σ).
Η διαδικασία ψηφοφορίας και εκλογής του Εθνικού Συμβουλίου διεξήχθη με ποσοστό συμμετοχής των συνέδρων στην διαδικασία άνω του 83%.
Ο πολιτευτής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων έθεσε υποψηφιότητα προτείνοντας τον, 5 σύνεδροι όπως ορίζει το καταστατικό του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εξελέγη πανηγυρικά μέλος του Εθνικού συμβούλιου.
Ευχαριστούμε για την στήριξη και τα θερμά λόγια όλων των φίλων και μελών του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων που εξέφρασαν την στήριξη τους στο πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνο Ι Μπακόλα και για την άκρως τιμητική θέση που τον κατέταξαν και τον εξέλεξαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε όλοι μας στο πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο για την δυνατότητα που έδωσε και δίνει στους Έλληνες μη επαγγελματίες πολιτικούς που μπόρεσαν ν’ αποκτήσουν φωνή και δύναμη για το καλό της Πατρίδας μας της Ελλάδος μας και των Ελλήνων πολιτών .
Χρέος του Εθνικού Συμβουλίου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη πορεία του κινήματος μας στην διακυβέρνηση του Τόπου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Από εδώ και πέρα ακόμα μεγαλύτερος αγώνας δουλειά και δημιουργία για το Κίνημα μας και την αδιαπραγμάτευτη εμπιστοσύνη του κόσμου στους Ανεξάρτητους Έλληνες γι’ αδούλωτη και λεύτερη Ελλάδα!
ΜΑΖΙ Προχωράμε Ανατρέπουμε Δημιουργούμε !
Για την συντονιστική Ευρυτανίας,

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

•Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου
των Ανεξάρτητων Ελλήνων
•Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων