Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ Β΄ 560

*Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα mountain bike το τριήμερο 19, 20 και 21 Ιουλίου.
Άλλη μια κορυφαία δράση αθλητικού περιεχομένου με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας. Μπράβο στους εμπνευστές και κυρίως στον Δήμο Καρπενησίου, που υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τέτοιες κινήσεις.

*Και ενώ διαβάζω και ακούω ότι στον Δήμο Καρπενησίου γίνονται έργα και μάλιστα σημαντικά, στον άλλο Δήμο περιμένουν ακόμη να γυρίσει ο προϋπολογισμός που βρίσκεται στον δρόμο μεταξύ Λαμίας- Λάρισας και Κερασοχωρίου. Άιντε να έλθει μήπως δουν άσπρη μέρα και οι πέρα Δημότες, που δεν γελάει το χειλάκι τους.

*Περί δικαίωσης κάνουν λόγο κάποιοι αυτοδιοικητικοί, που βρέθηκαν στον χώρο για πολλούς και διάφορους λόγους εκτός του πραγματικού ενδιαφέροντός τους να προσφέρουν στον τόπο. Βέβαια εκείνο το χρονικό σημείο που επιλέγησαν να μπουν στα ψηφοδέλτια, η κατάσταση ήταν αλλιώς και η παρουσία τους θα ήταν τυπική, όπως και σε προηγούμενες συνθέσεις. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και τα πάνω ήλθαν κάτω με αποτέλεσμα, πρώην «ορκισμένοι» να μετατραπούν σε γενίτσαρους. Έτσι είναι αυτά. Όταν στραβώνει το κλήμα το τρώει ο γάιδαρος.

*Όχι δια του Μυστηρίου του Βαπτίσματος αλλά με τελετή ονοματοδότησης θα βαφτίσει τον γιο του, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.  Η τελετή θα γίνει την Κυριακή 23 Ιουνίου στο δημαρχείο της Αίγινας και ο πιτσιρικάς θα έχει δυο ονόματα: Ορφέας Ερνέστο.  Ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέτυ δεν έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Φταίω εγώ τώρα να πω κακία; Ε βγάλτε αυτόν τον άνθρωπο και πρωθυπουργό κι αν δεν ξεκινήσουν και πάλι οι διώξεις των χριστιανών εμένα μην με λένε Μαλάμω!

*Λάθος κίνηση του Αλέξη που θα του στοιχήσει όπως όλα δείχνουν καθότι το τελευταίο διάστημα στην Κουμουνδούρου έκαναν προσπάθεια να εκμεταλλευτούν τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει δημιουργήσει η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρία Ρεπούση με τις επαναλαμβανόμενες σκανδαλώδεις και αντεθνικές τοποθετήσεις της. Στόχος είναι να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως η....θρησκευόμενη Αριστερά κόντρα στις προκλήσεις της “άλλης Αριστεράς”, την οποία εκφράζει η κα Ρεπούση, όμως με τέτοιες κινήσεις αντί καλού πολλάκις πετυχαίνεις το αντίθετο.

*Κι ένα μικρό ευχαριστήριο
Η καρδιά της Ευρυτανίας χτυπάει στην 3η Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο «Parnons» όπου ένας κορυφαίος Πατριώτης ο Κώστας Αβράμπος που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά, και έζησε να είναι ένας από τους κορυφαίους Επιχειρηματίες. Όμως η απλότητα, η καλοσύνη του και η ανθρωπιά του συγκλονίζουν. Τον τιμώ ως Πατέρα μου στη δύσκολη στιγμή που περνάω και ευγενικά μου παρεχώρησε φιλοξενία. Τον ευχαριστώ και θα τον ευγνωμονώ σε όλη μου τη ζωή. Ο Θεός να τον έχει καλά αυτόν και την οικογένειά του.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Στέλλα Ζαχαράκη κορυφαία Ασφαλίστρια της Ευρωπαϊκής Πίστης, Αθλητική Συντάκτρια που με φιλοξένησε, τη Φωτεινή που έχει φύγει για την γειτονιά των αγγέλων, τιμώ τη μνήμη της και θα την τιμώ για πάντα.
Επίσης ευχαριστώ τον καταξιωμένο Διαιτητή Φίλιππο Ντόβα που έχει σταματήσει την ενεργό δράση για την Αγάπη του και την φιλοξενία του.
Ο Θεός να ευλογεί όλους. Νίκος Τραστέλης