Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Β΄

*Βέβαια για τα αναφερόμενα στο έμβλημα του Δήμου, στο Άγαλμα του Μάρκου Μπότσαρη και για την Εθνική Αντίσταση, θεωρώ ότι ο Βαγγέλης έχει δίκιο, γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο είναι να έχεις ως έμβλημα έναν Ήρωα, άλλο ν να κοσμεί ένας ανδριάντας του τον τόπο θυσίας του και άλλο να φτιάχνεις μπαλίστες αυτοσχέδιες.
Με τον όλο σεβασμό στους εμπνευστές του εμβλήματος, προτιμούσα τον Μάρκο Μπότσαρη παρά αυτό που υπάρχει τώρα. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν πείραξε και κανένα το έμβλημα εκτός και άν...

*Ωστόσο θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Δήμαρχο για τους χειρισμούς του στην περίπτωση του Αθλητικού Κέντρου και την επιτυχία, γιατί περί επιτυχίας πρόκειται να περάσει αυτό στα χέρια του Δήμου. Το γεγονός ότι ο Πρίγκιψ συναντά όποτε θέλει τον Πρωθυπουργό της χώρας και απαιτεί και παίρνει αυτά που ζητά είναι όπως και να το κάνουμε μεγάλη υπόθεση. Τώρα θα μου πείτε μα τι σόι άνθρωπος είσαι ρε αδελφέ, μια να μας κατηγορείς τον Δήμαρχο και μια να το υψώνεις. Εγώ αδέλφια έτσι είμαι. Το καλό θα το λέω και θα το γράφω και ότι ενοχλεί τους συμπολίτες μου επίσης θα σας το καταθέτω. Το ότι ο Μπακογιάννης έπεισε τον Πρωθυπουργό και πήρε το Αθλητικό, είναι μια τεράστια νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ. Το ότι ο Δήμαρχος ήταν αυτός που ζήτησε την αλλαγή στο έμβλημα του Δήμου, όπως λένε κάποιοι, εγώ δεν το πιστεύω εκτός κι αν...

*Και μια απάντηση σε εκείνους που λένε ότι τώρα άνοιξε ο δρόμος το Αθλητικό Κέντρο, για να παραχωρηθεί σε επιχειρηματία που ασχολείται και με τα αθλητικά της χώρας και είναι συγγενής του Δημάρχου. Κύριοι από την στιγμή που το Αθλητικό έφυγε από τις συμπληγάδες πέτρες, με όποιο τρόπο και με όποια συνεργασία αξιοποιηθεί, θα φέρει πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας και αυτό είναι το σημαντικότερο.

* Υπάρχουν αρκετοί στη Νέα Δημοκρατία, στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική Ομάδα, που έχουν κάποιες… εντάσεις, να το πούμε κομψά, με το εύρος της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Λένε, για παράδειγμα, ότι σε σχέση με τα εκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, είναι δυσανάλογη η συμμετοχή του στην κυβέρνηση και ακόμα περισσότερο στο κράτος… Δίκιο έχουν οι γαλάζιοι σύντροφοι, όμως αδέλφια ένα ΠΑΣΟΚ που τόσα καλά προσέφερε στον τόπο, όπως και νάχει άμα σε λένε και Αντώνη, θα το προσέξεις κατιτίς παραπάνω, Πώς να το κάνωμεν άλλωστε που λέει και ο επίτιμος.

*Πάντως είναι γεγονός ότι στο ΠΑΣΟΚ του 5%, δικαιολογημένα γελάνε παρότι ο Καθηγητής φρόντισε να βάλει στην Κυβέρνηση πρόσωπα που δεν έχουν προσφέρει στην πατρίδα, τουναντίον με την παρουσία τους  πολλά χρόνια σε διάφορα Υπουργεία, είναι εκείνοι που έχουν φτάσει την Ελλάδα στην σημερινή κατάντια της. Εκείνο όμως που με τελείωσε ήταν η απόφαση του Αντώνη μας, να διώξει από το Υπουργείο Υγείας τον Μάριο Σιαλμά, ένα σοβαρό και υπεύθυνο πολιτικό αλλά και Επιστήμονα και στην θέση του να βάλει τον Μπουμπούκο. Κύριε πρωθυπουργέ η υγεία δεν είναι για παιχνίδια, γιατί μας τα χαλάσατε.

*Λοιπόν μετά από αυτή την εξέλιξη και φοβούμενος μην ξαναδώ τον Μπουμπούκο μπροστά μου, δεν θα πάω το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο «γαλάζιο» Συνέδριο που με κάλεσε ο θείος μου, αλλά θα για ψάρεμα στη λίμνη μήπως πιάσω και καμιά πέστροφα που είναι ο καημός μου.

*Καταδικαστέο και απαράδεκτο το γεγονός με το σκυλάκι που βρέθηκε κατακρεουργημένο σε χωριό του Δήμου Αγράφων. Τα ζώα, ακόμη και τα αδέσποτα θέλουν φροντίδα και όχι τέτοια συμπεριφορά, πόσο μάλιστα τα σκυλάκια που είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ