Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Επιτυχές το 16ο Συνέδριο της ΟΕΣ Πρώτη σε ψήφους η Αγγελική Σκοτίδα


Η Ο.Ε.Σ. στις  16-03-2014  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων Ακαδημίας  50, πραγματοποίησε το 16o Τακτικό  Συνέδριο της και συγχρόνως έγιναν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού  Συμβουλίου για την διετία 2014-2016.

 Στις εργασίες που ξεκίνησαν στις 10:30 π.μ  στην Αίθουσα << Αντώνης Τρίτσης>> Αντιπρόσωποι  από   35  συλλόγους  έδωσαν δυναμικό  παρών στο 16ο Συνέδριο της Ο.Ε.Σ
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της Γενικής  Γραμματέας κ. Νίκη Ρέκκα- Τζανάκου. Ακολούθησε από τον πρόεδρο Καρρά Λάμπρο, η βράβευση της τέως προέδρου της Ο.Ε.Σ κ Ελευθερίας Φραγκάκη για το κύρος που έδωσε στην Ομοσπονδία, τα χρόνια της θητείας της σ’ αυτή, καθώς και για την πολύτιμη προσφορά  της στην αγορά των γραφείων της Ο.Ε.Σ.  Για λόγους υγείας  δεν παρευρέθη  η ίδια, αλλά την τιμητική πλακέτα την  παρέλαβε ο γιό της  ο κ. Νίκος Σταυρόπουλος.
Στη συνέχεια έγινε η νομιμοποίηση των Αντιπροσώπων  και  η εκλογή για το Προεδρείο και της εφορευτικής επιτροπής του 16ου Συνεδρίου.
-Για το Προεδρείο του Συνεδρίου ορίστηκαν ο Λάμπρος Τσιτσάνης πρόεδρος , Γατής Λάμπρος και Πέτρος Τσέλλιος και η κ.Ρέκκα-Τζανάκου Νίκη.
- Για την εφορευτική επιτροπή  η κ Νάνσυ Ντζιώρα πρόεδρος, ο κ Καρλιάμπας Νικόλαος   και ο Ντότσικας Δημήτριος.
Στη συνέχεια, ο απερχόμενος πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.  κ Καρράς Λάμπρος έκανε τον Διοικητικό απολογισμό της διετίας που πέρασε.
Ο Ταμίας κ Λάμπρος Χρυσαφόγεωργος έκανε  τον Οικονομικό απολογισμό ,και εγκρίθηκε ομόφωνα από τους Συνέδρους  ο   Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός     και  η απαλλαγή των ευθυνών του απερχόμενου Δ.Σ.
Στη συνέχεια  έγιναν προτάσεις των μελών και προγραμματικές δηλώσεις υποψηφίων για το νέο Δ.Σ.
Σύνεδροι που τοποθετήθηκαν ήταν Αγγελική Σκοτίδα,  Νίκη  Ρέκκα Τζανάκου ,Καλλιντέρη Ελένη, Σιαλμάς Στέφανος, Κόπανος Στέφανος.
 Μετά τις  προτάσεις και τις προγραμματικές δηλώσεις ακολούθησαν οι  Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού και εποπτικού Συμβουλίου.
Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν στις  16 Μαρτίου  2014 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εποπτικού Συμβουλίου   έχουν ως εξής: