Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Εντυπωσιακό το All day event στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχιού

Με ξεχωριστή επιτυχία και κάτω από μοναδικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 στο Βελούχι το ολοήμερο all day event. Την ίδια μέρα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου εκτός από το All Day Event διεξήχθησαν και αγώνες σκι για το 3ο Κύπελλο Α-Γ FIS.


Στις εξαίσιες πίστες, οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού  Κέντρου προετοίμασαν για τους λάτρες του ski και του snowboard, αλλά και τους επισκέπτες του βουνού, ένα event πλούσιο σε άθληση, αναψυχή και διασκέδαση.

Με την υποστήριξη της κορυφαίας εταιρίας ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο The North Face®, του Jagermeister και με τα φτερά του Red Bull, τις εντυπώσεις κέρδισαν οι συμμετέχοντες skier & snowboarders στο Jump Session που πραγματοποιήθηκε στο FunBaG.

Αρκετή αδρεναλίνη και εντυπωσιακό θέαμα που έκοβε την ανάσα, πρόσφεραν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αλμάτων, ενώ ως τα πέντε (5) καλύτερα άλματα του contest (με αλφαβητική σειρά) ανακηρύχθηκαν από την κριτική επιτροπή οι Καρόπουλος Μιχάλης, Κόγιας Λεωνίδας, Λιάπης Λάμπρος, Μπούρος Σπύρος και Χατζηαποστόλου Νίκος.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου δώρισε στον κάθε νικητή από μία ετήσια κάρτα αναβατήρων για την επόμενη χειμερινή σεζόν του 2015, ενώ η εταιρία The North Face®, πρόσφερε στους 5 άξιους Explorers από ένα αυθεντικό Duffel ιδανικό τόσο για το βουνό όσο και για τα ταξίδια.

Η διεύθυνση του Χιονοδρομικού Βελουχίου, ευχαριστεί θερμά τις εταιρίες The North Face® και Jagermeister καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας.