Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΑΛΑΩΡΑΣ Μια υπέροχη βραδιά από υπέροχες γυναίκες



Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην μικρή αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού που βρίσκεται πλησίον του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων, η δυναμική Πρόεδρος Κική Κλεφτοσπύρου - Κουτσοκώστα, εκπαιδευτικός και το Δ.Σ. του νεοσύστατου Συλλόγου Γυναικών Βελαώρας, διοργάνωσαν άψογα μια απόλυτα πετυχημένη βραδιά, με κέφι και γλέντι που κράτησε μέχρι αργά, για να τιμήσουν τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.  
Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από την Πρόεδρο του Συλλόγου, η οποία αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Συλλόγου, αλλά και σε δράσεις που προγραματίζονται να γίνουν στο επόμενο διάστημα. Στην συνέχεια το λόγο πήρε η κ. Αγλαΐα Σκεπετάρη  η οποία αναφέρθηκε στους αγώνες των γυναικών για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Αγράφων Βάσω Φεγγούλη, η Πρόεδρος της ΤΚ Δαφνούλας Δήμητρα Μώκα, καθώς και οι γυναίκες του χωριού.
Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι ο Σύλλογος Γυναικών Βελαώρας είναι από τους πιο δραστήριους και συνάμα δημιουργικούς του τόπου μας που πληροί όλες εκείνες προοπτικές για να προσφέρει σημαντικό έργο στα πολιτιστικά και όχι μόνο του Δήμου Αγράφων.
Τέλος να αναφέρουμε ότι με ομόφωνη απόφασή του το Δ.Σ. του Συλλόγου φέτος τίμησε την Αφροδίτη Τζερεμέ, μητέρα 7 παιδιών που διαμένει μόνιμα στη Βαλαώρα, ενώ τη δική τους ξεχωριστή νότα έδωσαν οι δυο νεαρές δεσποινίδες Μαρία Κουτσοκώστα με το ακορντεόν και Μαρία Κονδύλη με το τραγούδι της.
Β.Κ.