Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΟ 1ο ΖΕΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

* Σε μηνύσεις θα προχωρήσει ο Δήμος Λαμίας για το θέμα της απογραφής. Αγαπητέ Δήμαρχε ποιόν θα μηνύσεις, τον καρδιακό σου φίλο και πολλάκις υποστηρικτή σου ή τους Ευρυτάνες που χρόνια τώρα στηρίζουν με αξιοπρέπεια και λεβεντιά την Φθιώτιδα;


* Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτε. Ο λόγος για Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους. Λοιπόν αδέλφια, πάρτε το χαμπάρι, ότι όταν θέλετε να τοποθετηθείτε η να εισηγηθείτε κάποιο θέμα στο Δ.Σ., απαραίτητα, θα πρέπει να το έχετε μελετήσει και μάλιστα καλά και μετά να πράττετε αυτό που πρέπει. Είναι κρίμα, να ακούμε συνεχώς, κάθε είδους, μαργαριτάρια, σαρδάμ και παρατεταμένα ααααααα και εεεεεεεε, λες και είμαστε σε παρέα…. Έτσι, πρώτα προστατεύετε τον εαυτό σας και δεύτερον τον θεσμό που υπηρετείτε.

* Μπράβο στην Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, που έφτασε στην σύλληψη, του ανεκδιήγητου 51χρονου, που έκλεψε την Τίμια Κάρα του Αγίου Στυλιανού και έφτασε μέχρι του σημείου να την διαπραγματεύεται με παλαιοπώλη στην Αθήνα έναντι 1500,00 ευρώ. Μπράβο και στην Δήμαρχο Αγράφων Δημήτρη Τάτση που από την πρώτη στιγμή, χειρίστηκε με ξεχωριστό τρόπο την όλη υπόθεση. Ντροπή για τον εν λόγω δράστη, που δεν σεβάστηκε, ούτε ιερά, ούτε όσια. Ρε που καταντήσαμε σε τούτο τον Ντουνιά.

* Όλα τα υπολόγισε ο διαρρήκτης και κλέπτης της Τίμιας Κάρας, εκτός από τον Άγιο. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Άγιος Στυλιανός, ο Παφλαγόνος, είναι ο προστάτης των μικρών παιδιών και η χαριτόβρυτος Τίμια Κάρα του, θαυματουργική. Τόσα και τόσα θαύματα έχει κάνει για εκατοντάδες παιδιά, δεν θα έκανε και το θαύμα, να επιστρέψει στη θέση του; Ας το λάβουν αυτό σοβαρά υπόψη, όλοι εκείνοι, που νομίζουν ότι μπορούν να φτάσουν, μέχρι και σε αυτό το σημείο, χωρίς να λογαριάζουν κανένα * Αναβλήθηκε όπως πληροφορήθηκα το τέλος του κόσμου για μετά της 21 Μαΐου του 2011. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περίμεναν την καταστροφή του κόσμου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του H. Camping οι οποίες όμως, όπως ήταν φυσικό δεν επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα λοιπόν με τον λεβέντη αυτό, η οργή του θεού επρόκειτο να αρχίσει στις 6 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (ώρα Καλιφόρνιας)- 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος-, από τη Νέα Ζηλανδία και στη συνέχεια να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, σκοτώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους. Ήταν πεπιεσμένος αυτός όπως και χιλιάδες άλλοι ότι τμήμα του Grand Canyon θα βυθιζόταν και οι πιστωτικές κάρτες θα έσβηναν ως δια μαγείας αφού θα καταστρεφόταν κάθε υπολογιστής πάνω στη γη! Ο ίδιος ο Camping που συνήθιζε να δίνει δεκάδες συνεντεύξεις τους τελευταίους μήνες, μετά την εξέλιξη αυτή εξαφανίστηκε. Κανείς δεν άπαντα στο σπίτι του αν και οι γείτονές του είπαν ότι βρίσκεται εκεί. Άλλος ένας στη λίστα όλων εκείνων, που δεν πέτυχαν την ημερομηνία της καταστροφής του κόσμου ή αν θέλετε την Δευτέρα Παρουσία. Έχουμε τόσα χρόνια τους Χιλιαστές, που κάθε τόσο πέφτουν έξω, μας ήλθε τώρα και ο H. Camping και το γλυκό έδεσε…

* Την σιγουριά τους για την πτώχευση της Ελλάδας εκφράζει στα δημοσιεύματα της η Wall Street Journal ενώ αφήνονται ξεκάθαρα "υπονοούμενα" για το ότι ο μέχρι πρότινος υποστηρικτή μας Στρος Καν δε μπορεί να μας βοηθήσει πια... Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε σε αυτή τη φάση ο πρώην ισχυρός του ΔΝΤ, την χώρα μας. Ξέρω όμως καλά ότι μέχρι τώρα δεν είχε κάνει τίποτε, παρά τις Σοσιαλιστικές φιλίες και τα συναφή. Το ΔΝΤ, δεν είναι να μας σώσει, ήλθε να μας «σκλαβώσει» και αυτό το έχει πετύχει στο ακέραιο, με τον Στρος Καν, μέχρι τώρα και χωρίς τον «φίλο» μας, όπως βλέπω από δω και πέρα.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ 2ο ΠΙΑΤΟ