Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Επισκέψεις της ΟΕΣ σε Δημαρχείο και Γηροκομείο - Και ο Πανευρυτανικός Σύλλογος Αιτ/νιας στον Κώστα Μπακογιάννη

Η πρόεδρος της ΟΕΣ κ. Ελευθερία Φραγκάκη - Σταυροπούλου και οι Αντιπρόεδροι κ. Λάμπρος Καρράς και Λευτέρης Κολοβάκης επισκέφτηκαν την προηγούμενη Πέμπτη 19 Μαΐου το Δήμαρχο Καρπενησίου και τους τροφίμους του Ιδρύματος Κοινωνικής Πρόνοιας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με το Δήμαρχο κ. Κώστα Μπακογιάννη, η πρόεδρος και οι αντιπρόεδροι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία, αλλά και να ζητήσουν τη βοήθειά του για τη διοργάνωση του Πανευρυτανικού Ανταμώματος που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΟΕΣ. Όπως ενημέρωσαν τον κ. Μπακογιάννη, η Ομοσπονδία σκοπεύει φέτος να διοργανώσει μέσα στον Ιούλιο το Αντάμωμα στη θέση «Κεφαλόβρυσο» του Δήμου Καρπενησίου.

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΗΣ

Αμέσως μετά τα μέλη της ΟΕΣ επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Καρπενησίου, όπου είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Αθανασιά, και στη συνέχεια μίλησαν με τους τροφίμους προσφέροντάς τους λουκούμια και κουλουράκια.

Η ΟΕΣ συνεχίζει να δείχνει το φιλανθρωπικό της πρόσωπο, καθώς δεν ξεχνά ποτέ τους ειδικά τους συνανθρώπους της 3ης ηλικίας, που χρειάζονται να βλέπουν και να νιώθουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους αγαπούν και που τους νοιάζονται.

Και ο Πανευρυτανικός Σύλλογος Αιτ/νιας
στον Κώστα Μπακογιάννη

Ο Πρόεδρος του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτ/νίας κ. Στράτος Νταλλής, ο Αντιπρόεδρος κ. Λάμπρος Καρράς και το μέλος κ. Σωτήρης Πεσίνης, επισκέφτηκαν, την Τρίτη 24 Μαΐου το Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχείο.

Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, ήταν να ενημερώσουν τον κ. Μπακογιάννη για τις δράσεις του Συλλόγου και να ζητήσουν τη στήριξή του για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων που πρόκειται να πραγματοποιήσει στο μέλλον ο Σύλλογος.