Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αγία Τριάδα - Ακαδημία Καρπενήσι 2002 3-6 Εξάσφαιρη η Ακαδημία, συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν Αγία Τριάδα και Ακαδημία Καρπενήσι 2002. Συνολικά σημειώθηκαν 9 τέρματα, με την Ακαδημία να διπλασιάζει τις νίκες της και να επικρατεί με σκορ 3-6.
Οι πιτσιρικάδες της Ακαδημίας έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κυριάρχησαν και απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο, με ωραίες εναλλαγές της μπάλας και σωστό τρόπο ανάπτυξης.
Μάλιστα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους σημείωσαν 5 τέρματα. Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές, που έγιναν έπεσε η απόδοση της ομάδας.
Ο Αστέρας Αγίας Τριάδας παρουσίασε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Το άσχημο στο πρώτο 45λεπτο και το καλό του στην επανάληψη. Η ομάδα από την Ανατολική Ευρυτανία σκόραρε τρεις φορές και «διασκέδασε» τις εντυπώσεις.
Η Ακαδημία παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου, φτάνοντας τους 6 βαθμούς. Αντίθετα η Αγία Τριάδα ισοβαθμεί με την ΑΕΚ έχοντας από έναν βαθμό.
Η αναμέτρηση έγινε την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας. Το ματς έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και με την παρουσία 20-30 φιλάθλων.
ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

25΄ : Ο Κόγιας έπαιξε από δεξιά το 1-2 με τον Οικονόμου Δ., βρέθηκε απέναντι στον Καββαδία, πλάσαρε από κοντά στην δεξιά γωνία και άνοιξε το σκορ (0-1).
29΄ : Ο Τσάκνης με μπαλιά βρήκε τον Οικονόμου Σ., αυτός έκανε την κούρσα από αριστερά, γύρισε στον Φούκα, που με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή στην αριστερή γωνία του Αστέρα πέτυχε το 0-2.
35΄ : Ο Γραβιάς έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και με σουτ-« κεραυνό» έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» των γηπεδούχων και με πανέμορφο τρόπο διαμόρφωσε το 0-3.
38΄ : Ο Οικονόμου Δ. σέντραρε από δεξιά, ο Οικονόμου Σ. πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε σε Καββαδία και σε αμυντικούς και ο Φούκας επωφελήθηκε με πλασέ πάνω στην γραμμή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-4.
45΄ : Ο Οικονόμου Δ. έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Οικονόμου Σ. με πανέμορφο γυριστό σουτ από κοντά σημάδεψε το αριστερό «Γ» της Αγίας Τριάδας και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
50΄ : Ο Φούκας σέντραρε από δεξιά και το σουτ του Γραβιά από κοντά απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρο του Αστέρα.
53΄ : Ο Κρουστάλλης με απευθείας χαμηλή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην κλειστή αριστερή γωνία του Κουρκούνη και μείωσε σε 1-5.
58΄ : Ο Οικονόμου Σ. ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ντάσιο και ο ρέφερι Λαθύρης καταλόγισε το πέναλτι. Ο Φούκας ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, πλάσαρε χαμηλά στην δεξιά γωνία του Καββαδία και έκανε το 1-6. Παράλληλα ο νεαρός ποδοσφαιριστής σημείωσε χατ-τρικ.
64΄ : Ο Κόρδας έκανε ατομική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε χαμηλά στην αριστερή γωνία της Ακαδημίας και μείωσε σε 2-6.
74΄ : Ο Λαμπράκης με μπαλιά ακριβείας βρήκε τον Καββαδία Γ.(Δ), ο οποίος τετ α τετ με τον Κουρκούνη πλάσαρε στην αριστερή του γωνία και σημείωσε το τελικό 3-6.
Συνθέσεις ομάδων
Αγία Τριάδα : Καββαδίας Γ.(Π), Χαλκιάς Β., Παρούτσας Ι.(46΄ Κακαβάς), Ντάσιος, Κρουστάλλης Π., Χαλκιάς Θ.(17΄ λ.τρ. Τσιώλης, 46΄ Κόρδας), Καββαδίας Ζ., Παρούτσας Λ., Καββαδίας Γ.(Δ), Λαμπράκης, Αντζάς
Ακαδημία Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου & Χρήστος Καλαμπάκας) : Κουρκούνης, Ξαγάρας(46΄ Γενιτσαρόπουλος Δ.), Γαλάνης, Κόγιας, Αντωνίου, Καρατσίκης, Οικονόμου Δ., Τσάκνης(61΄ Τσιάμης), Φούκας, Γραβιάς(86΄ Παπαδόπουλος), Οικονόμου Σ.
Διαιτητής : Βαγγέλης Λαθύρης (Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Κωνσταντίνα Μπουμπουρή (Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Κώστας Νικολάου (Ευρυτανίας)