Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Κρίκελλο-Παλαιοκατούνα 2010 1-1 Δίκαιη μοιρασιά

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Κεραυνός Κρικέλλου και Αναγέννηση Παλαιοκατούνας 2010, σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις που διεξήχθη στο Στάδιο Καρπενησίου.   Το νεανικό συγκρότημα του Κώστα Λαθύρη, βρίσκοντας ρυθμό ανά διαστήματα πήρε κεφάλι στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι το τέλος.
Η έμπειρη ομάδα του Κρικέλλου κατάφερε και πάλι με γκολ από στημένο στα τελευταία λεπτά να φτάσει στην ισοφάριση.

Η Παλαιοκατούνα παρέμεινε στην 2η θέση, κατακτώντας τον πρώτο της βαθμό. Αντίθετα το Κρίκελλο παρέμεινε στην τελευταία 3η θέση, μειώνοντας την αρνητική της βαθμολογία μετά την τιμωρία της στο -4.
Καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, όπου έγινε ένα νευρικό παιχνίδι κέντρου. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών καμία ομάδα δεν κατάφερε να παρουσιάσει κάτι καλό με αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι ελάχιστες.
Καλύτερη στην επανάληψη η Αναγέννηση Παλαιοκατούνας, απείλησε αρκετές φορές την εστία του Γιώργου Νάκου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει κινδύνους μπροστά στα καρέ του Νάκου. 
Η Παλαιοκατούνα προηγήθηκε χάρις σε γκολ του 16χρονου Αλέξανδρου Μπίκα, όμως το Κρίκελλο απάντησε και πήρε τον βαθμό με σκόρερ τον 34χρονο Βασίλη Πανάρα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

16΄ : Σουτ του Λανταβού από πλάγια αριστερά πέρασε πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
29΄ : Ο Πανάρας Χ. εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μπεσλεμές Α. πήρε την κεφαλιά από κοντά, που μπλόκαρε ο Χρηστίδης.
45΄ +1΄ : Δυνατό σουτ του Κονδύλη από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ από το αριστερό του «παραθυράκι» ο Νάκος.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
61΄ : Χαμηλό σουτ του Λανταβού εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κεραυνού.
63΄ : Ο Αθανασίου μπήκε ταχύτατα στην περιοχή, πλάσαρε, όμως ο γκολκίπερ Νάκος απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ.
78΄ : Ο Στεφάν μέσα από την μικρή περιοχή, πάσαρε δεξιά στην γωνία της μικρής περιοχής στον αμαρκάριστο Μπίκα, που με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Κρικέλλου πέτυχε το 0-1.
81΄ : Σουτ του Κονδύλη εκτός περιοχής απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
88΄ : Ο Τσάρας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος, στρώθηκε στον Πανάρα Β. που με χαμηλό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χρηστίδη και ισοφάρισε στο τελικό 1-1.
Συνθέσεις ομάδων
Κρίκελλο (Βασίλης Τσάρας) : Νάκος, Παπαδόπουλος, Πανάρας Β., Πανάρας Χ., Μπεσλεμές Α., Μαστραπάς, Τσιμιτσέλης Σ., Μαργαρίτης, Τσιμιτσέλης Α.(53΄ Τσάρας), Σύρρος, Μπεσλεμές Χ.
Παλαιοκατούνα 2010 (Κώστας Λαθύρης) : Χρηστίδης, Μπίκας, Κρίντας, Αλαφροπάτης, Σαρρής, Στεφάν, Κονδύλης, Πέτρου(82΄ Καμαρέτσος), Αθανασίου, Λανταβός, Κουτσοκώστας(46΄ Τοντόροβ, 53΄ λ.τρ. Καρυώτης)
Διαιτητής : Λάμπρος Κολοκώτσιος (Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Ηλίας Γαλάνης (Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γρηγόρης Πολυχρόνης (Ευρυτανίας)