Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του ΑΠΟΚ στο πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η γενική συνέλευση της ομάδας του Βελουχίου. Η γενική συνέλευση έγινε σε αίθουσα του εργατικού κέντρου στο Καρπενήσι στις 6 το απόγευμα. Περίπου 20 φίλοι της ομάδας παραβρέθηκαν και συμμετείχαν ενεργά στην συνέλευση.
Και επίσημα στην Δ΄ εθνική
Στην γενική συνέλευση πέρα από τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό συζητήθηκε και η συμμετοχή της ομάδας στο περιφερειακό πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.
Και επίσημα πλέον αποφασίστηκε η συμμετοχή της ομάδας του Καρπενησίου στο νέο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να προγραμματιστεί κάτι άλλο, αφού όλα τα θέματα έχουν «παγώσει» μετά την διακοπή λειτουργίας των υπηρεσιών της ΕΠΟ. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν τις αποφάσεις της ΕΠΟ, για να κινηθούν κατάλληλα και να δουν κάτω από ποιους όρους θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα, ώστε να γίνει και ο ανάλογος προγραμματισμός.
Δυο αλλαγές στο διοικητικό σχήμα
Την αποχώρηση και είσοδο δυο νέων μελών είχαμε την Τετάρτη στην γενική συνέλευση από τον διοικητικό σχήμα των «κυανόλευκων». Ο επιχειρηματίας Άρης Τσιούνης και ο Ανδρέας Κατσακιώρης αποχώρησαν από την διοίκηση της ομάδας, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να σταθούν στο πλευρό του συλλόγου. Στο διοικητικό συμβούλιο εισήλθε ο Θανάσης Ελεφάντης (Πατέρας του προπονητή της ομάδας Γιάννη Ελεφάντη) και ο Βασίλης Κρίντας.
Πρώτη προτεραιότητα το θέμα προπονητή
Μέσα στις επόμενες 10 μέρες σύμφωνα με πληροφορίες θα αποφασιστεί, εάν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και την νέα χρονιά ο Γιάννης Ελεφάντης. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά θετικά στοιχεία για την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιάννη Ελεφάντη. Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές εντός και εκτός Ευρυτανίας. Η διοίκηση του ΑΠΟΚ επιδιώκει να υπάρχει το Ευρυτανικό στοιχείο στην ομάδα και προσανατολίζεται στην προσθήκη 3 ποδοσφαιριστών εκτός Ευρυτανίας (Σε διαφορετική γραμμή ο καθένας), που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Πηγή : EvrytaniaSport: