Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ - ΠΕΡΙ ΜΑΚΗ ΛΙΑΠΗ Ο ΛΟΓΟΣ !!!

Στην Ευρυτανία βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Πολιτευτής του Νομού μας και γνωστός Οικονομολόγος Σεραφείμ Λιάπης. Όπως πληροφορήθηκα μάλιστα, δεν ήλθε για ξεκούραση, αλλά περιόδευσε σε αρκετά χωριά της κεντρικής Ευρυτανίας όπου είχε συναντήσεις με κατοίκους και παράγοντες των χωριών αυτών. Το Σάββατο εθέαθη στον Προυσό με μεγάλη παρέα στην οποία συμμετείχε και ο Ευρυτάνας Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Σπύρος Παπασπύρου, επιστήθιος φίλος του. Ο κ. Μάκης, αναχώρησε από την ευρυτανική γη, το απόγευμα της περασμένης Τρίτηα, με προέλευση όπως με πληροφόρησε έγκυρη πηγή, την μακρινή Καστοριά.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
Τι γύρευε τόσες μέρες ο κ. Λιάπης στην Ευρυτανία και γιατί τόσες περιοδείες σε αρκετά χωριά. Πως ερμηνεύεται πολιτικά, το γεγονός ότι τελευταία είναι συνεχώς με τον Σπύρο Παπασπύρου, που ανήκει σε άλλο πολιτικό χώρο. Μπορεί να συνδυαστεί με κάτι, το γεγονός ότι ο κ. Λιάπης, έφυγε από Ευρυτανία για Καστοριά, όπου από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται σε ανάρρωση ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλλιπος Πετσάλνικος;
Το ότι τελευταία κάτι γίνεται στο επιτελείο του Μάκη Λιάπη, είναι πλέον φανερό. Το τι συμβαίνει όμως και τι απόχρωσης (πολιτικής) είναι τα όσα συμβαίνουν, είναι ένα μεγάλο ερώτημα που θέλει την απάντησή του.
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΙΖ στο evrytanikospalmos@yahoo.gr