Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Απάντηση Πειραιώς Σεραφείμ στην εφημερίδα «Το Ποντίκι»


Οι άκρως εξυβριστικές, χυδαίες και μισαλλόδοξες αναφορές της εβδομαδιαίας, «πολιτικής, σατιρικής και αποκαλυπτικής» κατά δηλωσίν της Εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» φυλ. 1660/15.6.2011 στην σελίδα 43 και στο δημοσίευμα με τίτλο:
«Σεραφείμ μαινόμενος» που υπογράφεται από τον κ. Ξενοφώντα Μπρουντζάκη και δημοσιεύεται από τον Εκδότη-Διευθυντή κ. Αντ. Δελλατόλα στρεφόμενες κατά της ελαχιστότητός μου με αφορμή το από 3/6/2011 Ανακοινωθέν μου για την παγκόσμια οικονομική και πολιτική συνομωσία του διεθνούς Σιωνισμού
που υλοποιείται με τον βραχίονα της «περιωνύμου» λέσχης Bilderberg ουσιαστικά απογυμνώνει την Εφημερίδα αυτή από την προσπάθειά της να εμφανίζεται σαν προπύργιο κατά του πάσης φύσεως πολιτικοκοινωνικού κατεστημένου γιατί απομειώνουσα πλήρως και υποβαθμίζουσα παντελώς  την πολυδύναμη εμπλοκή των επιτελών της Λέσχης Bilderberg τους προσφέρει την επιδιωκομένη δυναμική να δρουν στο ημίφως του παγκοσμίου γίγνεσθαι.
Διερωτώμεθα πως είναι δυνατόν να αγνοεί την δράση του διεθνούς Σιωνισμού δια της Λέσχης Bilderberg όταν απασχολεί η συγκεκριμένη δράσις τον παγκόσμιο τύπο; Διερωτώμεθα πως είναι τόσο απληροφόρητη όταν εφέτος στην Γερμανόφωνη καθημερινή Εφημερίδα Basler Zeitung της Ελβετίας αφιερώθηκε η πρώτη σελίδα της σχετικά με την συνεδρίαση της μυστικοπαθούς Λέσχη που άρχισε την Πέμπτη στο Silvretta House στο Saint Moritz;
Μήπως μπορεί η τόσον ευκόλως υβρίζουσα Εφημερίδα να μας ενημερώσει εάν κορυφαίοι διεθύνοντες σύμβουλοι όπως ο Bill Gates της Microsoft, ο Eric Schmidt της Google, ο Marcus Agius της Barclays, και ο Peter Sutherland της Goldman Sachs καθώς και οι δικοί μας εκλεκτοί κύριοι Γ. Δαυΐδ, Πρόεδρος της Coca Cola, Γ. Παπακωνσταντίνου, μέχρι τώρα «Τσάρος» της ελληνικής οικονομίας, Λουκάς Τσούκαλης, Πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ και Γκίκας Χαρδούβελης, Καθ. Χρηματοοικονομικής και οικονομικός σύμβουλος της Eurobank E.F.G. συναντώνται επί τετραήμερον έχοντας γύρω τους ένα ατσάλινο δίχτυ προστασίας και μυστικοπάθειας με Προέδρους και Πρωθυπουργούς Κρατών, μεγάλους ιδιοκτήτες Εφημερίδων, μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ για να μιλήσουν για τάβλι;
Μήπως η ευκόλως υβρίζουσα Εφημερίδα μπορεί να εξηγήσει πως ο συμμετέχων το 1993 στην συνεδρία της Λέσχης που έλαβε χώρα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Κρίστοφερ, προφήτευσε μετά την λήξη των εργασιών της ότι η τότε Κυβέρνηση Κων. Μητσοτάκη θα «έπεφτε» μετά από τρεις μήνες; Μήπως η ευκόλως υβρίζουσα Εφημερίδα μπορεί να μας ερμηνεύσει το φλεγματικό λόγιο του τ. «τσάρου» της ελληνικής οικονομίας και νυν Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γ. Παπακωνσταντίνου που δημοσίευσε ο «Βηματοδότης» στην έγκριτη Εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» της 13/6/2010 «Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός έλληνας πολιτικός που συμμετείχε στην εφετεινή συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ στην Ισπανία.
Οι δύο άλλοι Έλληνες ήταν ο Πρόεδρος της Coca-Cola κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης. Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια κρίση και ασφαλώς την Ελλάδα. Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο, ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.
Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ. Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς; «Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω» απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει. Ποιό μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας».
Είναι άραγε όπως ισχυρίζεται το «ΠΟΝΤΙΚΙ» απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη η αναφορά μας για τους «εκβιασμούς» της Κυβέρνησης; Μέχρι χθες δεν μας έλεγαν ότι η στάση πληρωμών σημαίνει δήθεν την μη πληρωμή συντάξεων και μισθών όταν αυτά δίδονται από τους φόρους της χώρας και όχι από τον δανεισμό της, ότι απαιτείται συναίνεση των κομμάτων για την καταβολή της 5ης δόσης και άλλα πολλά; Και επειδή κατά την υβρίζουσα Εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» οι Ιεράρχες της Εκκλησίας «πάσχουν απύθμενη υποκρισία» από αύριο σκέπτομαι να παραπέμψω τους 2.500 καθημερινώς σιτιζομένους  νεόπτωχους στα σισίτια της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς στις κατοικίες του κ. Α. Δελλατόλα και του κ. Ξ. Μπρουντζάκη και ακόμη και στις εγκαταστάσεις της Εφημερίδος «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» για να αναλάβουν την καθημερινή φροντίδα, αυτοί οι τόσον ειλικρινείς και φερέλπιδες κύριοι, αντί εμού του «απύθμενου υποκριτή».
Όσον αφορά στην δήθεν υπέρογκη εκκλησιαστική περιουσία και στην δήθεν μη φορολόγησή της θα τους συμβούλευα ταπεινώς να ενημερωθούν σχετικώς διότι συλλαμβάνονται ανενημέρωτοι, διότι η λεγομένη εκκλησιαστική περιουσία έχει παραχωρηθεί εξ ολοκλήρου σχεδόν στο κράτος, τα δε  εναπομείναντα εκκλησιαστικά παραγωγικά ακίνητα παρ’ ότι ανήκουν σε μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ν.Π.Δ.Δ. φορολογούντια με 20% επί των ακαθαρίστων εσόδων τους.
Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙM