Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ραπτόπουλο-Φραγκίστα 5-1 Πεντάρα με σβηστές μηχανές

Με το εντυπωσιακό 5-1 επί της Φραγκίστας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Δόξα Ραπτοπούλου. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο γήπεδο Ραπτοπούλου (1η αγωνιστική).
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν σε ρυθμούς ρελαντί, χωρίς να πιάσουν την σούπερ απόδοση. Ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, φτάνοντας εύκολα με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Το Ραπτόπουλο πέτυχε το σκορ της αγωνιστικής και έστειλε μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, πώς θα αποτελέσει έναν ισχυρό αντίπαλο.
Η νεοφώτιστη Φραγκίστα προδόθηκε από την απειρία και τα αμυντικά λάθη των ποδοσφαιριστών της, γνωρίζοντας αναπόφευκτα την συντριβή. Σίγουρα όμως το μέλλον της ανήκει, καθώς είναι το μοναδικό σωματείο, το οποίο αποτελείται με ποδοσφαιριστές αποκλειστικά από το χωριό.
Επέστρεψε ως αντίπαλος
ο Β. Παπαδήμος

Ο 30χρονος προπονητής της Φραγκίστας Βασίλης Παπαδήμος επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο χωριό του. Αγωνίστηκε χρόνια με το περιβραχιόνιο της Δόξας, ενώ υπήρξε προπονητής της το διάστημα 2007-2010, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα την συμμετοχή στους τελικούς πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΕ (2009-2010).
Αναλαμβάνει ο Γ. Παπαδήμος
Στα τέλη του μήνα αναμένεται να έρθει με μετάθεση στο Ραπτόπουλο ο 47χρονος Γιώργος Παπαδήμος (Παλαίμαχος παίχτης της Δόξας και διαιτητής), ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ακριτών» και επίσημα. Για άλλο ένα ματς χρέη υπηρεσιακού τεχνικού εκτέλεσε ο ποδοσφαιριστής Φάνης Ντζίμας.
Α΄ Μέρος -
Οι καλύτερες φάσεις

5΄: Ο Τσιαμάγκας με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, το οποίο κατέληξε στην δεξιά γωνία της Δόξας έκανε το 1-0.
11΄: Σουτ του Κατσαδούρου εκτός περιοχής μπλόκαρε ο Παπαδήμος στην γωνία του.
19΄: Χαμηλό μακρινό σουτ του Γούλα πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
26΄: Γέμισμα του Σάλτη στον Μπσιμπίκη, η προβολή του οποίου εξ επαφής κατέληξε μόλις άουτ.
27΄: Ο Τύμπας μέσα στην περιοχή και δεξιά ανατράπηκε από τον Περούλα Γ., κερδίζοντας πέναλτι. Ο παθών Τύμπας σημάδεψε την δεξιά γωνία του Σάλτη (2-0).
36΄: Μπαλιά του Παππά στον Παπαντζίμα, που σούταρε διαγώνια από δεξιά παράλληλα άουτ.
41΄: Ο Παπαδήμος Λ. έκανε βολέ, ο Παππάς πίεσε τον Καζάκο Γ., που υπέπεσε σε λάθος και με κεφαλιά προς τα πίσω σημείωσε αυτογκόλ (3-0).
45΄+1΄: Χτύπημα φάουλ του Κaτσαδούρου από αριστερά έδιωξε
με τις γροθιές ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Β΄ Μέρος -
Οι καλύτερες φάσεις

50΄: Χτύπημα φάουλ του Καρανταλή από δεξιά έδιωξε με τις γροθιές ο Σάλτης, ο Τσιαμάγκας στην επαναφορά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Περούλα Γ. να διώξει πάνω στην γραμμή (4-0).
62΄: Ωραίος συνδυασμός Μπισμπίκη-Κακαβίτσα-Κατσαδούρου, με τον τελευταίο με δυνατό στην δεξιά γωνία του Παπαδήμου να μειώνει σε 4-1.
67΄: Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Γερονίκος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, με τον Κατσαδούρο να ανατρέπεται από τον Καρανταλή. Ο Μπισμπίκης σημάδεψε στην εκτέλεση το αριστερό κάθετο δοκάρι της Δόξας.
73΄: Σουτ του Κατσαδούρου μπλόκαρε ο Παπαδήμος.
74΄: Νέο μονοκόμματο σουτ από τον Κατσαδούρο κατέληξε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
77΄: Ο Τσιαμάγκας τροφοδότησε τον Τύμπα, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Σάλτης σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία.
78΄: Ο Τύμπας εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Καρανταλής έκανε γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Καραβίδας εξ επαφής σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της Φραγκίστας και με δεύτερη προσπάθεια προώθησε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 5-1. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ.
85΄: Ο Τσιαμάγκας, ενώ ήταν πεσμένος στην αντίπαλη περιοχή λόγω τραυματισμού απάντησε με τον ίδιο τρόπο σε εξύβριση φίλου της Φραγκίστας, που ήταν πίσω από το τέρμα του Σάλτη, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Συνθέσεις Ομάδων
Ραπτόπουλο (Φάνης Ντζίμας): Παπαδήμος Λ., Ζήκας (10΄ λ.τρ Γεωργαλής Θ.), Καρανταλής, Μπαστάνης Θ. (Ε), Αζούκης (58΄ Καραβίδας Κ.), Τσιαμάγκας, Παπαντζίμας, Ντζίμας Γ., Παππάς, Τύμπας, Ντζίμας Θ. (79΄ Κοτούλας)
Φραγκίστα (Βασίλης Παπαδήμος): Σάλτης Χ., Γερονίκος Π., Λαθύρης (87΄ Λάμπρου), Περούλας Γ., Περούλας Σ., Καζάκος Γ., Σάλτης Α. (66΄ Μακρής), Κατσαδούρος Κ., Γούλας Τ., Μπισμπίκης Ι., Καζάκος Π. (56΄ Κακαβίτσας Β.)
Διαιτητής : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Πάνος Πλατής (ΣΔΠ Ευρυτανίας) 2ος  Βοηθός : Γρηγόρης Πολυχρόνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)