Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η Α.Ε. Μεσολογγίου κατέκτησε το “Montana Cup”


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά “Montana Cup”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου το 2ημερο 24 και 25 Σεπτεμβρίου. Συμμετείχαν 4 ομάδες Δ΄ Εθνικής: ΑΠΟΚ Βελούχι, Αγρότης Λιανοκλαδίου (4ος όμιλος), Α.Ε. Μεσολογγίου (5οςόμιλος) και Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα (7οςόμιλος).

Το τουρνουά αυτό διοργανώθηκε από το Hotel Spa Montana σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ευρυτανίας, τον ΣΔΠ Ευρυτανίας, τον Δήμο Καρπενησίου και την ομάδα του ΑΠΟΚ. Το τουρνουά κατέκτησε η Α.Ε. Μεσολογγίου του Ανδρέα Μαργέλη, που επικράτησε 1-0 στον ημιτελικό του Βελουχίου και 3-0 στον τελικό του δεύτερου Λιανοκλαδίου.
Τρίτη αναδείχτηκε η Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα, ενώ τέταρτος ήρθε ο οικοδεσπότης ΑΠΟΚ.
Μέγας χορηγός ήταν η Pepsi, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Star Κεντρικής Ελλάδος, τα Ευρυτανικά ΝΕΑ, ο Ευρυτανικός Παλμός, ο Ευρυτανικός Τύπος και το Ράδιο Καρπενήσι. Το εισιτήριο κόστιζε 10 ευρώ και ο κάτοχος του είχε το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει και στα 4 ματς.
Η απονομή
Ύστερα και από την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού απονεμήθηκε τρόπαιο του “Montana Cup” στην νικήτρια ομάδα του Μεσολογγίου και στον αρχηγό του Σπύρο Τσάμη.
Δηλώσεις
Δημήτρης Πεταρούδης (Πρόεδρος ΕΠΣ Ευρυτανίας) : «Η ΕΠΣ Ευρυτανίας αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και ευτυχία, που υπό την αιγίδα της διεξήχθη άλλο ένα τουρνουά στο Καρπενήσι με άψογο και αθλητικό τρόπο. Το πρώτο τουρνουά διεξήχθη τον Ιούνιο, με την επωνυμία Karpenisi Cup. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες, ποδοσφαιριστές και παράγοντες, τον μεγάλο χορηγό μας την Pepsi, το ξενοδοχείο Montana, που προέβαλλε την Ευρυτανία και έξω από τα σύνορα του νομού. Η ΕΠΣ Ευρυτανίας θα συνεχίσει στο μέλλον να διοργανώνει και άλλα τουρνουά. Θέλω να πω σε όλους τους παράγοντες, που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και με όλα τα αθλήματα γενικά ότι η Ευρυτανία διαθέτει ένα άψογο αθλητικό κέντρο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει κάθε ομάδα και φυσικά ένα απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον. Για αυτό τους καλούμε όλους να έρθουν στον νομό μας, να απολαύσουν τα κάλλη και τις υποδομές του.»
Γιώργος Λαθύρης (Hotel Spa Montana) : «Αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Montana Cup. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καρπενησίου, που μας παραχώρησε αυτόν τον υπέροχο χώρο, τον σύνδεσμο διαιτητών Ευρυτανίας, την ΕΠΣ Ευρυτανίας και την τοπική ομάδα, τον ΑΠΟΚ το Βελούχι, που συνδιοργανώσαμε όλοι μαζί αυτό το Σαββατοκύριακο, το υπέροχο αυτό τουρνουά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Pepsi, καθώς χωρίς την χορηγία της δεν θα γινόταν η διοργάνωση. Δεν είχαμε την ανάλογη προσέλευση κόσμου και ευελπιστούμε την ερχόμενη χρονιά να έχουμε την στήριξη, που θεωρείται πολύ σημαντική.»