Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Σκορ και θέαμα από την ομαδάρα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου. Εντυπωσιακοί οι Γούλας και Γεωργούλας στο 4-1 της Κρέντης επί του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου


Κάνοντας επίδειξη δύναμης η Κρέντη επικράτησε το απόγευμα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Φθιώτιδας με το επιβλητικό 4-1. Ο αγώνας που έγινε στο υπέροχο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, χαρακτηρίστηκε από την ωραία μπάλα που έπαιξαν οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Χρυσαφόπουλου, ενώ εντυπωσιακοί ήταν στο ντεπούντο τους οι Βαλάντης Γεωργούλας και Λάμπρος Γούλας. Γενικά η Κρέντη έπεισε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και πως φέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.



Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους με ωραία κεφαλιά – λόμπα ο Κώστας Μάκκας, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργούλα, το 2-0 για το συγκρότημα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου έκανε με εκπληκτικό πλασέ ο Γιάννης Μπαικούσης και οι γηπεδούχοι λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου μείωσαν σε 2-1.  
Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι και στην επανάληψη πέτυχαν δυο ακόμη γκολ με τους Θανάση Βούρτσα και Λάμπρο Γούλα να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ σε 4-1. 
Αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι τον αγώνα παρακολούθησε και ο γνωστός προπονητής Ανδρέας Προβόπουλος από τον Άγιο Γεώργιο. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της ερχόμενης Τετάρτης.