Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Συναντήσεις Μπακογιάννη με Μιχελάκη και με Ανδριανό

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να προωθήσει ζητήματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Καρπενησίου.

Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε, την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013, με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, συζητήθηκε το θέμα της χρηματοδότησης των Δήμων αλλά και των χρηματοδοτήσεων που διεκδικεί ο Δήμος Καρπενησίου. Επίσης, ο Δήμαρχος έθιξε το ζήτημα της λειτουργίας της Μαθητικής Εστίας, κάνοντας αναφορά στην επιτακτική ανάγκη χρηματοδότησής της, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιάννη Ανδριανό και συζήτησε μαζί του τις προοπτικές αξιοποίησης του Αθλητικού Κέντρου που προσφάτως-έπειτα από συνεχείς προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής- η κυριότητά του πέρασε στα χέρια του Δήμου Καρπενησίου.
Και οι δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο κυβερνητικούς εκπροσώπους να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο και τις ανάγκες του Δήμου Καρπενησίου.