Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Εντυπωσιακές επιτυχίες της Α.Λ.Α.Κ. στην Πάτρα

Διέπρεψαν οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου στον 2ο γύρου του Αχαϊκού κυπέλλου Super Lap και Drift, που έγινε στην Πάτρα. Κατέκτησαν συνολικά 5 θέσεις στο βάθρο.


Ο αγώνας διοργανώθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου από την ΦΙΛ.ΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) και έγινε στην πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχνέικα. Ο αγώνας είχε 22 συμμετοχές στο Supr Lap. Υπήρξαν πολλές συμμετοχές από Πύργο, Καρπενήσι, Αγρίνιο και Αθήνα. Στην κατηγορία Γ.  ο Στάθης Μπούρας της Α.Λ.Α.Κ. με Honda Civic ήταν ο νικητής. Στην κατηγορία Racing 1 o Στάθης Φέγγος με Honda Civic έχασε για μόλις 0,3 δευτερόλεπτα από τον Μουτεσίδη και ήταν δεύτερος .Στην κατηγορία Racing 2 εντυπωσιακός ήταν ο Χρήστος Γαλάνης με Honda Civic Typer R, που έκανε τον απίστευτο για μπροστοκίνητο αυτοκίνητο 47,454 και αναδείχτηκε φυσικά πρώτος. Στην Unlimited ο Γαλάνης ήταν πρώτος, κάνοντας τον χρόνο της ημέρας με 47,181, ενώ ο Φέγγος ήταν τρίτος πίσω από τον Μουτεσίδη.
Διοργανώνει αγώνες
δεξιοτεχνίας η Α.Λ.Α.Κ.
Την Κυριακή 4 Αυγούστου η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου θα διοργανώσει στο αθλητικό κέντρο της πόλης αγώνα δεξιοτεχνίας. Θα αρχίσει τις 10:30. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα τηλ. 22370-22180 (Γραμματεία αγώνα) και 6973826322 (Στάθης Φέγγος). Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να είναι 1 ώρα πριν στον χώρο της πίστας. Η τιμή εισόδου για τους θεατές ανέρχεται στα 2 ευρώ.