Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Η πολιτική δύση ενός κοινοβουλευτικού ανδρός αρνούμενου να πει τα μεγάλα «ΟΧΙ» που γέννησε η ηρωική Ανταρτομάνα Ευρυτανία !

Κωνσταντίνος Κοντογεώργος 
σε μια νύχτα 
από το δε ψηφίζω στο «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»

Λίγες μόλις ώρες κράτησε η δήλωση κρότου-λάμψης «δεν θα ψηφίσω νέα οριζόντια μέτρα» δείχνοντας ερασιτεχνική διάθεση εντυπωσιασμού ενός βουλευτή που συνήθισε στο «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» αρκεί να κρατά το στασίδι στο ελληνικό κοινοβούλιο ποτισμένο με αίμα Ελλήνων εξαθλιωμένων Ευρυτάνων πολιτών!


Ακόμα ένα νομοσχέδιο με νέα μέτρα, ακόμα ένα νομοσχέδιο του μνημονίου, ένα νομοσχέδιο που η νομική υπηρεσία της Βουλής των Ελλήνων το έκρινε αντισυνταγματικό και η κυβέρνηση της Νέας ΠασοκόΔημοκρατίας, παραβιάζοντας το Σύνταγμα της Ελλάδος και με 153 ψήφους συμπεριλαμβανομένης της ψήφου του Βουλευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Κοντογεώργου, το κατέστησαν νόμο του κράτους!
Ο Βουλευτής Ευρυτανίας είπε ΝΑΙ  «στα οριζόντια μέτρα που καταστρέφουν την κοινωνία και το μέλλον της χώρας» είπε ναι στις αθρόες απολύσεις στην Δημοτική Αστυνομία, είπε ναι στις απολύσεις στον ευαίσθητο τομέα της Εκπαίδευσης.
Άνοιξε διάπλατα την πόρτα της υφαρπαγής δημοσίας και ιδιωτικής περιουσίας
Οι μάσκες έπεσαν ! Οριστικά και αμετάκλητα!

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ - ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Για την συντονιστική Ευρυτανίας,
Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
•Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
•Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων