Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή


 Συνελήφθη και ο προσωρινά υπεύθυνος εταιρείας ανακύκλωσης μετάλλων για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής.


Συνελήφθησαν χθες (29-02-2012), το απόγευμα, στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή και ένας (1) 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής.

Ειδικότερα ο 23χρονος, από κοινού με τον 30χρονο, προχθές (28-02-2012), το απόγευμα, στο Μώλο Φθιώτιδας, αφαίρεσαν από γεωργική αποθήκη, ιδιοκτησίας 52χρονου αγρότη, έναν καλλιεργητή από τρακτέρ, καθώς και άλλα γεωργικά μεταλλικά εξαρτήματα – εργαλεία και στη συνέχεια τα μετέφεραν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, σε εταιρεία Ε.Π.Ε. που δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση - εκμετάλλευση παλαιών σιδήρων και άλλων ανακυκλώσιμων μετάλλων και τα πούλησαν ως παλιοσίδερα.

Μεσημβρινές ώρες, χθες (29-02-2012), ο παθών μετέβη στην εν λόγω εταιρεία και παρουσία του 52χρονου, προσωρινά υπεύθυνου, αναγνώρισε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία των δραστών της κλοπής και έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, απογευματινές ώρες, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν, μαζί με τον προσωρινά υπεύθυνο της εταιρείας, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.