Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ κ.ΣΕΡΕΤΑΚΗ


Τα υποκριτικό ενδιαφέρον του κ. Σερετάκη, υποψηφίου του Κ.Κ.Ε. στο νομό μας, για τους εργαζόμενους στα ΕΛ.ΠΕ. δεν είναι παρά η αναπαραγωγή της συκοφαντικής αρθρογραφίας του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ  ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ και στον υποψήφιο του νομού μας, πρώην εργαζόμενο στα ΕΛ.ΠΕ. και συνδικαλιστή.

Μας κάνει εντύπωση το δημοσίευμα γιατί παλιότερα τα στελέχη του K.K.E. διακρίνονταν για  το ήθος και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης.
¨Όμως παρά  τις συκοφαντικές απόψεις του δημοσιεύματος,  θα ήταν πολύ χρήσιμο αν μπορούσαμε ανάλογες Συμβάσεις σαν αυτή των ΕΛ.ΠΕ. να υπογράφονταν εκεί όπου τα συνδικάτα τους οι εργαζόμενοι δεν τα εμπιστεύτηκαν σε «εργοδοτικούς» αλλά σε ταξικούς συνδικαλιστές  και το ΠΑΜΕ και ας μην έπαιρναν αυξήσεις, αλλά να διατηρούσαν τις αποδοχές τους  καθώς και τις Συλλογικές τους Συμβάσεις.
Θα προτείναμε στους εκπροσώπους του Κ.Κ.Ε. στο νομό μας και πανελλαδικά, λιγότερο πάθος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των υποψηφίων του που δεν δικαιολογείται άλλωστε παρά μόνο σαν αποτέλεσμα ιδεοληψιών  και περισσότερη ευθύνη απέναντι στον κόσμο της εργασίας που συνθλίβεται   απ’ τις πολιτικές  της τρο’ι’κανής μαφίας και των συνεργατών τους στη χώρα μας.  Αυτή την στιγμή ο λαός μας  εναποθέτει τις ελπίδες του στη αριστερά ακόμα και αν δεν την ψηφίζει, είτε γιατί τον τρομάζουν αυτοί που έχουν κάθε λόγο να φοβούνται την αριστερά, είτε γιατί καλλιεργούν, ιδιαίτερα εδώ στο νομό μας, ένα άθλιο εμπόριο ελπίδας, είτε ακόμα γιατί τον πικραίνουν και τον απογοητεύουν οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στα αριστερά κόμματα. Άλλου να ψάξει το Κ.Κ.Ε. να  βρει τους πραγματικούς  αντιπάλους της εργατικής τάξης και της αγροτιάς, που τόσο κόπτεται ότι μόνο αυτό υπερασπίζεται,  και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ .

Νομαρχιακή επιτροπή
του ΣΥΡΙΖΑ  Ευρυτανίας