Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ - ΠΟΤΑΜΙΑ 0-1 Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Ποταμιά


Σ’ ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις, μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, η Ποταμιά πήρε δύσκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Αγίου Προκοπίου.
Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από πλευράς φάσεων ήταν το ματς μεταξύ Αγ. Προκοπίου και Ποταμιάς στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ευρυτανίας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν άκαρπο και οι παίχτες και των δυο ομάδων δεν δημιουργούσαν τελικές φάσεις.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε λίγο, δείχνοντας άλλη εικόνα και δίνοντας ενδιαφέρον στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Στο 65’ τη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ελευθερίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 70’ ο Πλακιάς εκτέλεσε φάουλ και ο Χαντζόπουλος σταμάτησε τη μπάλα με τα χέρια, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Αναστασόπουλου εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Χατζόπουλος. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και στο 82’ ήρθε το γκολ. Ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στον τοίχο και στην επαναφορά ο Γ. Μπούρας με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Στο 89’ ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, όταν η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού της Ποταμιάς. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αναστασόπουλος, ο οποίος αστόχησε δίνοντας έτσι «στο πιάτο» το εισιτήριο στην Ποταμιά για την επόμενη φάση.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ!
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
65’ Ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ελευθερίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας
70’ Εκτέλεση φάουλ του Πλακιά, στα χέρια του τερματοφύλακα.
71’ Σουτ εκτός περιοχής ο Αναστασόπουλος, σταμάτησε τη φάση ο τερματοφύλακας.
82’ ΓΚΟΛ!!! Εκτέλεση φάουλ ο Γιαννακόπουλος ο Μπούρας Γ με πλάγιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 0-1.
89’ Ο Αναστασόπουλος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Συνθέσεις:
ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ: Κολοκώτσιος, Κουρλός (60’ Ζαρμακούπης), Πλακιάς, Τσάκνης, Νταλαφούρας, Τσίπρας, Αναστασόπουλος, Παρούτσας, Κονδύλης (65’ Διώτης), Λαθύρης (75’ Κουτσοθανάσης), Κωστής.
ΠΟΤΑΜΙΑ: Χαντζόπουλος, Ίβρος, Μπούρας Α., Γκορόγιας, Τσουκαλάς, Μπούρας Γ., Ελευθερίου (88’ Αζακάς) , Γιαννακόπουλος, Μαντζιούτας, Φλωράκης, Ζαγκότσης Γ (89’ Μαλάτος).