Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ - ΠΥΡΓΕΤΟΣ 1-2 Άξιζε κάτι καλύτερο


Πάντα κοντά στην ομάδα ο Πρόεδρος του Απεραντιακού Δ. Βελαέτης με συνεχή προσφορά και ενδιαφέρον για μια καλή πορεία στην Δ΄ Εθνική. Αν όλες οι ομάδες είχαν τέτοιους παράγοντες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα ήταν σε καλύτερη μοίρα.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού έπεσε ο Απεραντιακός γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1 από τον Πυργετό Λάρισας. Σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν από το Καρπενήσι κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης από ένα αντίπαλο που έδειξε πολύ καλά στοιχεία αφήνοντας υποσχέσεις για καλύτερη συνέχεια.
Ο εκπρόσωπος μας στην Δ΄ Εθνική έπαιξε στα ίσια τον Πυργετό, πάλεψε το ματς ισοφαρίζοντας το γκολ που δέχθηκε μόλις στον 10΄, όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε να κρατήσει την ισοπαλία, η οποία θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν το έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις μεγάλες φάσεις μπροστά από την εστία του Γιώργου Τσάμη. Αντίθετα στις 2-3 φορές που επισκέφτηκαν την περιοχή του Απεραντιακού ευτύχησαν να πετύχουν 2 γκολ και έτσι να κατακτήσουν μια σημαντική νίκη για την συνέχεια παραμένοντας έτσι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Καρπενησίου, όπου είχε να γίνει αγώνας Δ΄ Εθνικής από την αγωνιστική περίοδο 2002-03.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου πήραν κεφάλι στο σκορ με τον πολύ καλό Κόκκινο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσάμη με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ
Ο Απεραντιακός, παρά την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ, δεν το έβαλε κάτω, αντέδρασε άμεσα και στο 21΄ μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Νταβαρίνου, ο Αρουτίδης, που έγινε κάτοχος της πάσας,
με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπρέλλα, ισοφαρίζοντας σε 1 - 1.
Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Κόκκινος με φάουλ, προσπάθησε να πετύχει και πάλι γκολ, όμως το σουτ – φάουλ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Νέα καλή στιγμή για τον Πυργετό στο 38΄ με τον Τσατσαλίδη να στέλνει την μπάλα άουτ από θέση βολής.
Με το σκορ ισόπαλο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Με την έναρξη της επανάληψης (49΄) ο Κόκκινος είχε ένα καλό σουτ που πέρασε όμως πάνω από την εστία του Απεραντιακού. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 67΄ Στούμπος με τον σκόρερ Αρουτίδη μόνο του απέναντι στον Μπρέλλα να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Πυργετός που αναζητούσε το γκολ το πέτυχε τελικά στο 84΄. Ο Γιώργος Κουρδής σέντραρε από το κέντρο και ο επερχόμενος Τσατσαλίδης με κεφαλιά από κοντά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τσάμη κάνοντας έτσι το 1 - 2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Ο Απεραντιακός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο τέλος όμως το πλασέ του Σαϊτη στο 88΄ πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπρέλλα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δημήτρης Ρούσης από την Σύνδεσμο Θεσσαλίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Τσάμης, Θαμνόπουλος, Ντότσικας, Τλούπας, Κατσίκας, Κεφαλίδης, Κορέντζελος (74΄ Μπισμπίκης Θ.), Νταβαρίνος Α., Αρουτίδης, Γεωργακόπουλος (62΄ Μπισμπίκης Δ.), Ζήσιμος (80΄ Σαϊτης)
ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Στυλιανός (71΄ Σιδηρόπουλος), Στούμπος, Πολύζος, Κουρδής, Κόκκινος, Καραγιάννης, Κρούτη (51΄ Παγκαρλιώτας), Ζαφειρίου (78΄ Μάτος), Τσατσαλίδης.