Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΔΟΞΑ – ΜΥΡΙΚΗ 1-0 Στον επόμενο γύρο το Ραπτόπουλο

Ένα γκολ που προήλθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Παππά, στάθηκε αρκετό στην ιστορική ομάδα της Δόξας, να πάρει την νίκη και ταυτόχρονα την μεγάλη πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας, όπου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό της το Βελούχι.
Οι γηπεδούχοι, παρότι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές και με νέους παίχτες, έπαιξαν πολύ καλή μπάλα και δίκαια έφτασαν στην μεγάλη αυτή νίκη, επί ενός αντιπάλου που δεν έδειξε σε ένα ακόμη αγώνα το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο.
Βέβαια και η Μυρίκη στην αναμέτρηση αυτή κατέβηκε με πολλές ελλείψεις, κυνήγησε το γκολ, ωστόσο όμως δεν τα κατέφερε παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Η πρώτη καλή του αγώνα δημιουργήθηκε από τους γηπεδούχους στο 25΄ με τον Β. Γεωργαλή να επιχειρεί σέντρα σουτ, το περτιέρο των φιλοξενούμενων να αποκρούει ασθενώς, την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και στην επαναφορά της από πολύ κοντά ο Παππάς σε πρώτο χρόνο και ο Μπαστάνης στην συνέχεια να μην μπορούν να την σπρώξουν στα δίχτυα. Χωρίς την μεγάλη φάση και από τις δυο πλευρές ολοκληρώθηκε το πρώτο ημιχρόνιο.
Με την έναρξη της επανάληψης, η Μυρίκη που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα δημιούργησε μια καλή φάση, όμως η προσπάθεια του Σταμούλη στο 52΄ σταμάτησε στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων που έδιωξαν την μπάλα κόρνερ. Το ματς κυλούσε με τις δυο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους και με παιχνίδι κάντρου στο μεγαλύτερο διάστημα.
Στο 81΄όμως οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Ράπτης στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Καρανταλή, τον ανέτρεψε και το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης, μετέτρεψε σε γκολ με εύστοχη εκτέλεση ο έμπειρος Παππάς κάνοντας το 1-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 87΄χάνει καλή ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα για την ομάδα του και στο 89΄ ο Μπαστάνης παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια αντικρίζοντας από τον πολύ καλό κ. Σταμάτη 2η κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις
Δόξα:Κώτσιας,Στ. Γούλας, Παπαντζίμας, Ζήκας,Γ. Ντζίμας(23΄ λ.τρ. Λ. Παπαδήμος), Καρανταλής, Λ.Γούλας, Β. Γεωργαλής (62΄ Θ.Γεωργαλής), Γ. Παππάς, Μπαστάνης, Θεοφ. Ντζίμας,Προπονητής:Βασίλης Παπαδήμος
Μυρίκη: Λυρούδιας,Φραγκαλιός,Ράπτης,Λέντζος,Τσιλιμέκης,Καρδαμπίκης,Μαυρογόνατος(73΄Παπαμίχος),Γκορόγιας,Σταμούλης,Καρβέλης,Τσιλίκας (14΄ λ.τρ. Κολόκας)