Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Απόλυτα επιτυχής ο νέος τρόπος επικοινωνίας του Κώστα Μπακογιάννη με τους Δημότες Καρπενησίου


Ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους του εγκαινίασε ο Κώστας Μπακογιάννης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου δεν επέλεξε να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, προεκλογική του ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση υποστηρικτών, αλλά διάλεξε ένα πρωτότυπο για τον τόπο μας τρόπο, προκαλώντας ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο με ψηφοφόρους του, την Παρασκευή το απόγευμα στο καφέ «Είθισται» στην Πλατεία Καρπενησίου.
Έχοντας ως αρχή του, ότι οι προεκλογικές συγκεντρώσεις και οι ξύλινοι μονόλογοι έχουν ξεπεραστεί, ο κ. Μπακογιάννης με τον τρόπο αυτό δημιούργησε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις να μπορέσει να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους ψηφοφόρους του, να δεχτεί σημαντικά ερωτήματα από αυτούς και να δώσει τις ανάλογες απαντήσεις.
Όπως φαίνεται η κίνηση αυτή έφερε τους προσδοκώμενους καρπούς, καθότι οι ψηφοφόροι του και οι υποστηρικτές του κατέκλυσαν τη γνωστή καφετέρια, αλλά και τον αύλιο χώρο αυτής.
Τα ερωτήματα ήταν πολλά, η συμμετοχή στη συζήτηση μεγάλη και οι απαντήσεις ικανοποιητικές όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από το επιτελείο του υποψηφίου Δημάρχου. Το αν πέτυχε και κατά πόσο ο νέος τρόπος επικοινωνίας που επέλεξε ο Κώστας Μπακογιάννης θα φανεί την Κυριακή το βράδυ με την απόλυτη έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας.