Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο κυρίαρχος λαός αποφασίζει Ποιοι θα είναι οι νέοι άρχοντες του τόπου και ποιοι θα πάνε σπίτι τους !

Στην τελική ευθεία πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι υποψήφιοι εντείνουν τις δραστηριότητές τους για να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους σε κάθε γωνιά της Ευρυτανίας για τους Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων ενώ μεγάλη είναι και η μάχη για την περιφέρεια Στερεάς.
Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση μίλησαν την περασμένη Τετάρτη στο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα οι υποψήφιοι Καραμπάς, Καρφής, Μπαμπαλής, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου την Πέμπτη το βράδυ ο Κώστας Κοντογεώργος, και σε Φραγκίστα, Κερασοχώρι την ίδια μέρα ο υποψ. Δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής. Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του υποψ. Δημάρχου Καρπενησίου Βαγγέλη Καρφή στο Συνεδριακό Κέντρο και την ίδια ώρα ο ανοιχτός διάλογος με τους δημότες που διοργάνωσε σε καφέ της πόλης ο Κώστας Μπακογιάννης. Μηνύματα νίκης δέχτηκε κατά τις τελευταίες του επισκέψεις σε χωριά της Δυτικής Ευρυτανίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ. Δημήτρης Τάτσης.
Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, που τόσα χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι του Δήμου Απεραντίων, δηλώνει έτοιμος να ηγηθεί του νέου Δήμου Αγράφων και με τους συνεργάτες του να δώσουν στον τόπο την ανάπτυξη που του αξίζει.
Στο επιτελείο του επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, για νίκη της Κυριακή και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
Με ένα ζεστό χειροκρότημα και με την ευχή να είναι ο νέος Δήμαρχος Καρπενησίου τη Κυριακή το βράδυ το πρωί ολοκληρώθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Καρπενησίου με το συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Βαγγέλη Καρφή.
ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΡΦΗ
Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό και ενώπιον των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων, συνεργατών και υποστηρικτών του, ο κ. Καρφής, παρουσίασε το πρόγραμμά του και το σχεδιασμό του για τον νέο Δήμο Καρπενησίου, καταχειροκροτούμενος απ΄ όλους.
Αξιοσημείωτο να αναφερθεί ότι με τα καλύτερα λόγια για τον κ. Καρφή μίλησε ο απερχόμενος Δήμαρχος Καρπενησίου Βασίλης Καραμπάς, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσωπικότητα και την δυναμική του υποψ. Δημάρχου.
Μετά το πέρας της συγκέντρωσης διάχυτη ήταν η αισιοδοξία σε όλους ότι οι Δημότες του νέου Δήμου Καρπενησίου, θα εμπιστευτούν τον Βαγγέλη Καρφή να συνεχίσει στο τιμόνι του Δήμου, έναν άνθρωπο ικανότατο αλλά και βαθύτατο γνώστη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τέλος τα εγκαίνια του προεκλογικού Κέντρου πραγματοποίησε παρουσία πολών οπαδών και φίλων του Συνδυασμού του, ο υποψ. Δήμαρχος Καρπενησίου Ντίνος Μπομποτσιάρης, ενώ περιοδείες στην ευρυτανική πρωτεύουσα αλλά και σε χωριά του νέου Δήμου πραγματοποίησε και ο υπ. Δήμαρχος του ΚΚΕ Νίκος Σερετάκης.