Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Υπέγραψε στην Κρέντη ο παιχταράς «Βόμβα» με Τύμπα Δεν τα βρήκε με τον Αμφίλοχο και έκλεισε στην ομάδα του Χρυσαφόπουλου


Στην Κρέντη θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Τύμπας, που μέχρι προχθές αγωνίζονταν στην Δόξα Ραπτοπούλου. Ο σπουδαίος και ικανότατος αυτός ποδοσφαιριστής, δέχθηκε πρόταση και ήταν έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα του Αμφίλοχου που αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική. Ωστόσο όμως οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν και την τελευταία στιγμή μπήκε «σφήνα» στην διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή η Κρέντη και με συντονισμένες κινήσεις της Διοίκησης και αφού υπήρξε το ΟΚ από τον Προπονητή, έκλεισε τον παίχτη και μάλιστα χθες κατέθεσε και το Δελτίο του στην ΕΠΣ, έτσι ώστε να μπορεί να αγωνιστεί με την νέα του ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ποταμιά στο Καρπενήσι. Ο Δημήτρης Τύμπας γεννήθηκε το 1986 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Ατρόμητο Σπολάιτας.
Στην συνέχεια μετακινήθηκε στην ομάδα του Ελαιοφύτου, όπου και αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια, παίζοντας μάλιστα για ένα αρκετό χρονικό διάστημα και στην Δ΄ Εθνική. Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο Ραπτόπουλο, όπου είχε εντυπωσιακή παρουσία, επιτυγχάνοντας μάλιστα 13 γκολ, από τα οποία 9 φέτος.
Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή καθότι ο Τύμπας αναμένεται να ενισχύσει πολύ την ομάδα της Κρέντης στην προσπάθειά της, να διεκδικήσει ότι καλύτερο στους αγώνες της τετράδας. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πηγές η Κρέντη βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον Ε΄ Όμιλο της Δ΄ Εθνικής, μεταγραφή που αν γίνει θα κάνει πάταγο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του τόπου μας.