Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Παραδόθηκαν στους τυχερούς οι λίρες από τα Ζαχαροπλαστεία «Fresh» Βασιλόπιτες από ατόφιο χρυσάφι

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά, δύο οικογένειες από το Καρπενήσι, κερδίζοντας το χρυσό φλουρί της βασιλόπιτας. Κι όταν λέμε χρυσό, κυριολεκτούμε καθότι οι τυχεροί κέρδισαν δύο αυθεντικές λίρες παλαιάς κοπής, οι οποίες βρίσκονταν στις βασιλόπιτες που προμηθεύτηκαν, από τα Ζαχαροπλαστεία  «Fresh».
Για 2η συνεχή χρονιά τα Ζαχαροπλαστεία «Fresh» του κ. Κίτσιου, για να ευχαριστήσουν τους πελάτες στους για την προτίμηση τους όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισαν να τους «γλυκάνουν» περισσότερο,
προσφέροντάς τους δύο λίρες παλαιάς κοπής και συγκεκριμένα του 1915 και του 1926, οι οποίες βρίσκονταν κρυμμένες σε δύο βασιλόπιτες. Τις δύο λίρες, αξίας 200 ευρώ η καθεμία, κέρδισαν οι οικογένειες του π. Νικολάου Σταμούλη και του κ. Γεωργίου Σουλτάτου.
Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ο κ. Παναγιώτης Κίτσιος παρέδωσε στις δύο τυχερές οικογένειες τις λίρες και τους ευχαρίστησε για την επιλογή και προτίμησή τους, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει θερμά, μέσω της εφημερίδας μας, και όλους όσους γλυκαίνονται πραγματικά από τα γλυκά τους όλα αυτά τα χρόνια.